avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citație
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citație

Bună seara. Am avut în oraș la mine proces dar la ultima citație nu am fost prezentă și s-a judecat în lipsă. I-a dat tâlharului sentința. Ceea ce nu înțeleg e că de ce m-au citat în alt oraș? (presupun că e de unde e închis respectivul - închisoare). E obligatoriu să mă prezint?
Cel mai recent răspuns: bianca98 , utilizator 12:33, 29 Iunie 2017
Buna ziua!

Va citeaza unde e judecat inculpatul. Da, trebuie sa va prezentati, astfel riscati o amenda.

Cu stima.
Mi s-a spus că dacă nu mă prezint vine poliția cu mandat de aducere și cazul nu se închide până nu mă prezint. Dar aș putea să îmi schimb părerea și să cer daune morale și mărirea pedepsei? Acestea fiind ca pretențiile mele. În oraș la mine nu am cerut nimic. Dar acum mi-am schimbat părerea. A scăpat foarte ușor inculpatul dat fiind faptul prin ce am trecut eu..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie toni1206 toni1206 Buna ziua! As dori un sfat daca se poate in legatura cu urmatoarele: In urma cu doi ani am fost victima unei talharii, in urma careia mi s-a furat geanta cu ... (vezi toată discuția)
Parte vătămată Claudia0001 Claudia0001 Buna ziua. Am și eu o problema. Sunt intr un proces de tâlhărie calificata in care eu sunt partea vătămată și as dori sa știu ce se întâmpla daca nu ... (vezi toată discuția)
Citatie judecatorie florin_pelin1968 florin_pelin1968 In anul 2009 am fost talharita in timpul serviciului, am dat declaratii, autorii au fost prinsi.In declaratii am scris ca doresc daune iar acuma am primit ... (vezi toată discuția)