Buna seara! Am si eu o rugaminte la dumneavoastra daca se poate sa ma lămuriți. Sotul meu este arestat si ma gandeam sa faca cerere pentru liberare conditionata. Pe langa aceasta cerere care o trimite instantei se poate sa mai depuna si alte acte/inscrisuri? Multumesc anticipat!
Buna ziua! Am si eu o rugaminte la dumneavoastră daca puteti sa imi spuneti cand ar putea sotul meu cel mai devreme sa ceara liberare condiționată.? Este arestat de pe data de 28.04.2017 si are o pedeapsa de executat de 3 ani pentru complicitate la tâlhărie . Este la muncă în interiorul penitenciarului din noiembrie 2017. Participa la tot felul de cursuri/tematici. Avem o fetita de 4 ani care are nevoie foarte mare de el langa noi. Puteti sa ma ajutati cu un sfat? Multumesc anticipat!
Dar nu există o carte a medicinii in care spune exact ce vătămări corporale grave sunt periculoase pentru viață? Adică ce afectiuni. Nu stiu daca m-ati inteles exact la ce am vrut sa spun.
Buna seara!Credeti ca intr-un dosar penal de vatamare corporala grava daca vom urma calea de atac-revizuirea si vrem sa demonstram ca certificatul medico legal este fals si am cere totodata o reexpertiza la institutul Mina Minovici ,am avea sanse de castig sa ni schimbe incadrarea ?Multumesc anticipat!