avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate Dana 14

Activitate Dana 14

Răspuns la discuția Liberare condiționată
Are doar 11 luni executate din 3 ani..Dar a iesit la muncă neremunerată ,la cursuri si ma gandeam ca poate cere mai devreme.
Este pentru executarea pedepsei.
Buna seara! Am si eu o rugaminte la dumneavoastra daca se poate sa ma lămuriți. Sotul meu este arestat si ma gandeam sa faca cerere pentru liberare conditionata. Pe langa aceasta cerere care o trimite instantei se poate sa mai depuna si alte acte/inscrisuri? Multumesc anticipat!
El are 25 de ani. Este la regim semideschis.Puteti sa imi spuneti in luni/ani cat inseamna? Multumesc frumos!
Buna ziua! Am si eu o rugaminte la dumneavoastră daca puteti sa imi spuneti cand ar putea sotul meu cel mai devreme sa ceara liberare condiționată.? Este arestat de pe data de 28.04.2017 si are o pedeapsa de executat de 3 ani pentru complicitate la tâlhărie . Este la muncă în interiorul penitenciarului din noiembrie 2017. Participa la tot felul de cursuri/tematici. Avem o fetita de 4 ani care are nevoie foarte mare de el langa noi. Puteti sa ma ajutati cu un sfat? Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Medicină legală
Dar nu există o carte a medicinii in care spune exact ce vătămări corporale grave sunt periculoase pentru viață? Adică ce afectiuni. Nu stiu daca m-ati inteles exact la ce am vrut sa spun.
Bună seara! Imi poate spune cineva ce diagnostice se incadreaza la vatamare corporală gravă? Multumesc anticipat!
Buna ziua! Puteti sa imi spuneti ce înseamnă "revizuire s. p. 680/2016"? Multumesc!
Răspuns la discuția Revizuire
Puteti sa fiti mai explicit,va rog?De ce nu se poate?
Discuție Revizuire
Buna seara!Credeti ca intr-un dosar penal de vatamare corporala grava daca vom urma calea de atac-revizuirea si vrem sa demonstram ca certificatul medico legal este fals si am cere totodata o reexpertiza la institutul Mina Minovici ,am avea sanse de castig sa ni schimbe incadrarea ?Multumesc anticipat!