multumesc mult pt raspuns. ma interesa de fapt ca bunul (autoturismul),sa fie legal in co-proprietate si dupa inmatricularea pe numele unei singure persoane trecute in CIV si talon. ....avand in vedere ca pe actul de achizitie figuram amandoi.
Doresc sa stiu daca o pot trece pe fiica mea in varsta de 15 ani, coproprietar in actele autoturismului pe care vreau sa-l achizitionez,intrucat banii provin dintr-un drept al ei.
vreau sa cumpar o masina si vreau sa o trec pe fata mea care are 15 ani coproprietar. in talon sau in cartea de identitate,banii sunt dintr-un venit al ei si de aceea doresc sa o trec coproprietar. se poate ? va multumesc!
Pe portal nu sunt "informatii", este publicata la modul "cel mai" oficial hotararea,deoarece este site-ul instantei la care si pe care nimeni altcineva nu are acces sa publice in afara instantei. De ce pentru inculpat, hotararea produce efecte de indata, acesta fiind obligat sa se prezinte la cea mai apropiata sectie de politie , in vederea arestarii, iar pentru latura civila nu ? Mentionez ca partea responsabila civilmente, a fost instiintata de instanta asupra instituirii sechestrului asigurator, pana la achitarea sumei, sumelor, datorate partilor vatamate. Hotararea definitiva, nu ar trebui pusa in aplicare ?
Pe portal nu sunt "informatii", este publicata la modul "cel mai" oficial hotararea,deoarece este site-ul instantei la care si pe care nimeni altcineva nu are acces sa publice in afara instantei. De ce pentru inculpat, hotararea produce efecte de indata, acesta fiind obligat sa se prezinte la cea mai apropiata sectie de politie , in vederea arestarii, iar pentru latura civila nu ? Mentionez ca partea responsabila civilmente, a fost instiintata de instanta asupra instituirii sechestrului asigurator, pana la achitarea sumei, sumelor, datorate partilor vatamate. Hotararea definitiva, nu ar trebui pusa in aplicare ?
Desi este pronuntata in sedinta publica si pe site-ul instantei de apel, hotararea definitiva intr-un dosar penal,partea responsabila civilmente, refuza sa plateasca daunele morale pana la redactarea motivarii hotararii. Au trecut 50 de zile de la pronuntare, mai pot trece inca pe atat sau triplu. Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez pentru a-i obliga sa achite daunele morale. Va multumesc.
Buna ziua,
Trebuie sa astept neaparat redactarea decizei in apel, definitive, pentru a intra in posesia sumei reprezentand daune morale, daca inculpatul accepta plata de buna voie a sumei stabilite prin pronuntarea data de instanta? Precizez ca este publicata pronuntarea pe site-ul instantei si i s-a adus la cunostinta in scris si inculpatului suma datorata ca daune morale, odata cu instituirea sechestrului asigurator asupra tuturor bunurilor. Multumesc.