avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... talon auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

talon auto

vreau sa cumpar o masina si vreau sa o trec pe fata mea care are 15 ani coproprietar. in talon sau in cartea de identitate,banii sunt dintr-un venit al ei si de aceea doresc sa o trec coproprietar. se poate ? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:18, 22 Mai 2017
In CIV se poate consemna un singur proprietar
Acesta daca are interesul poate incheia procura in favoarea unui tert care sa foloseasca bunul mobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doi proprietari autoturism? Gabriyell Gabriyell Doresc sa stiu daca o pot trece pe fiica mea in varsta de 15 ani, coproprietar in actele autoturismului pe care vreau sa-l achizitionez,intrucat banii provin ... (vezi toată discuția)
Problema cu procura auto manuta01 manuta01 Buna seara va rog frumos ajutati-ma cu un sfat Am cumparat o masina de la nasul meu . Intre mine si el nu am facut niciun act . El a luat masina de la o ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto mai putin ortodoxa ghetagabi ghetagabi Buna ziua, Vreau sa-i cumpar masina tatalui meu, pentru o vinde mai departe, el nu are timp si nici chef sa se ocupe. Fac contract de V-C cu el, fara a ... (vezi toată discuția)