avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema cu procura auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema cu procura auto

Buna seara va rog frumos ajutati-ma cu un sfat
Am cumparat o masina de la nasul meu . Intre mine si el nu am facut niciun act .
El a luat masina de la o femeie .Aceasta este trecuta in talon ,plateste impozit .
Cand a cumparat masina eu au facut act vanzare cumparare dar nasul meu nu a trecut-o pe numele lui.
Eu vreau sa vand masina iar cumparatorul doreste o procura de circulatie !
Trebuie neaparat facuta intre femeia aceea din talon si viitorul cumparator sau poate sa o faca si nasul meu
pt ca femeia vrea vreo 200 euro si nu intelege ca toate amenzile le poate lua ea in momentul de fata
Daca nasul dv a achizitionat bunul mobil prin contract de vanzare cumparare,este vinovat pentru ca nu a finalizat procedura de inmatriculare in termen de 30 de zile de la incheierea documentului
Va confruntati cu situatie delicata ,care este de preferat sa o solutionati amiabil
Documentele pot fi incheiate numai de catre proprietarul din cartea de identitate si din talon
Nasul dv nu este mentionat in cartea de identitate si in talon,respectiv nu figureaza drept proprietar al bunului mobil
Notificati proprietarul din acte si negociati. Altfel puteti obtine in instanta un act de vanzare, cel mai probabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina floringamanus floringamanus am cumparat o masina inmatriculata pe firma am toate documentele masini talon si carte identitate,nu am factura nu am fiscal masina a fost cumparata de la o ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac sa pot trece masina pe numele meu jhoncalin jhoncalin am cumparat o masina,de la o persoana.Am incheiat contractul de vinzare-cumparare, mi-a inminat actele masinii dar am constatat ca pe verso la certificatul de ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata fara sa cunosc adevaratul proprietar... georgiana92 georgiana92 Saptamana aceasta am cumparat o masina din Sibiu, am vazut-o pe internet am contactat vanzatorul ne-am inteles sa ne intalnim si am cumparata. Problema ii ca ... (vezi toată discuția)