Buna , sunt curios daca fac recurs la o amenda , mai este necesar sa angajez avocat ? si daca pierd trebuie sa platesc ceva in plus fata de taxa instanta , ma refer sa platesc partii adverse. Scz pt 2 intrebari dar nu stiu unde sa incadrez intrebarea
Buna , deci am cupmparat un bilet pentru autobuz , iar dupa ce a plecat autobuzul a venit doamna controloare cu un politist sa controleze de bilete , cand a ajuns la mine eu perforasem de mai multe ori biletu ca nu imi perforase bine perforatorul(era manual) din autouz, imediat sa imi dea amenda ca cica am calatorit de mai multe ori cu biletul, cand ii am spus sa verifice seria la bilet si sa sune la cabina de unde il am cumparat sa confirme ca biletul nu putea fi cumparat cu mai mult de 20 min in urma politistul a intervenit sa ma legitimeze si tipa sa scrie amenda ca cica circul fara bilet si ca biletul nu e valid ,dupa ma a dat jos sa scrie amenda impreuna cu politistul si dupa ce am cerut biletul ca dovada sa fac recurs in instanta la amenda nu prea vrut sa il dea , dar il a dat in final . Intrebarea mea , am vreo sansa sa fac recurs in instanta ? PS nu e vorba de bani , e vorba de etica caci am cumparta bilet nu am putut calatori cu el .
pai am declarat deja , si cand am dat declaratii, acestia nu aveau respecivele taieturi. deci politistii care au facut investigatia au observat acest lucrul .deci ceea ce au facut ei nu va fi luat in considerare?
pai am declarat deja , si cand am dat declaratii, acestia nu aveau respecivele taieturi. deci politistii care au facut investigatia au observat acest lucrul .deci ceea ce au facut ei nu va fi luat in considerare?
Deci a fost un incident unde am fost prins in o bataie si un prieten a fost injunghiat ,unde si eu am fost o victima , iar dupa ce politia a fost notificata atacatorii se au taiat singuri nu stiu cand ca sa dea vina pe noi si ei sa scape. cum pot contracara acesta acuzatie ?
deci stateam parcat cu masina in parcare , si vad ca trece o doamna cu masina in localitate pe langa scolala care e la max 100 m si loveste un caine . se da jos din masina sa se uite la masina sa verifice masina nici nu se uita la caine care aparent are piciorul rupt. As dori sa stiu daca pot formula o plangere la politie si cum . Nu stiu daca cainele avea stapan sau era miadanez