deci stateam parcat cu masina in parcare , si vad ca trece o doamna cu masina in localitate pe langa scolala care e la max 100 m si loveste un caine . se da jos din masina sa se uite la masina sa verifice masina nici nu se uita la caine care aparent are piciorul rupt. As dori sa stiu daca pot formula o plangere la politie si cum . Nu stiu daca cainele avea stapan sau era miadanez
Va inteleg revolta, dar acum sa fim seriosi: animalele aflate pe sosea sunt strict la mila soferilor. Multi, nu e cazul doamnei, franeaza pt. a-si proteja autoturismele. Saraciile astea or fi ele euro ,,nu stiu cat", dar sunt mai mult de jumatate facute din plastic, adeseori unul de proasta calitate, crapa si de la impactul cu o musca. Puteti sesiza politia, dreptul de petitionare nu e ingradit, dar nu veti obtine nimic. Ok, pe alte meleaguri OMUL ar fi luat cainele si l-ar fi dus la un dispensar veterinar. La noi.... ce sa mai.... am vazut azi la tv ca le-au dat foc unor bieti caini!
Pai un om altruist nu i-ar păsa de mașină oricât de mult ar costa se poate repara și până la urmă sunt și ei suflete și știu că cei care merg repede vor să fie șmecheri și prin șmecherism poți lovi un suflet nevinovat