avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... caine lovit de masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

caine lovit de masina

deci stateam parcat cu masina in parcare , si vad ca trece o doamna cu masina in localitate pe langa scolala care e la max 100 m si loveste un caine . se da jos din masina sa se uite la masina sa verifice masina nici nu se uita la caine care aparent are piciorul rupt. As dori sa stiu daca pot formula o plangere la politie si cum . Nu stiu daca cainele avea stapan sau era miadanez
Cel mai recent răspuns: Irissssss , utilizator 19:54, 5 Aprilie 2024
Va inteleg revolta, dar acum sa fim seriosi: animalele aflate pe sosea sunt strict la mila soferilor. Multi, nu e cazul doamnei, franeaza pt. a-si proteja autoturismele. Saraciile astea or fi ele euro ,,nu stiu cat", dar sunt mai mult de jumatate facute din plastic, adeseori unul de proasta calitate, crapa si de la impactul cu o musca. Puteti sesiza politia, dreptul de petitionare nu e ingradit, dar nu veti obtine nimic. Ok, pe alte meleaguri OMUL ar fi luat cainele si l-ar fi dus la un dispensar veterinar. La noi.... ce sa mai.... am vazut azi la tv ca le-au dat foc unor bieti caini!
Ultima modificare: Miercuri, 3 Mai 2017
dogele, utilizator
deci faptul ca avea o viteza destul de mare incat sa nu poata evita impactul cu cainele si faptul ca era la max 100 m de o scoala nu conteaza ?
Pai un om altruist nu i-ar păsa de mașină oricât de mult ar costa se poate repara și până la urmă sunt și ei suflete și știu că cei care merg repede vor să fie șmecheri și prin șmecherism poți lovi un suflet nevinovat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru iubitorii si mai ales, neiubitorii de catei ela david ela david Imi plac animalele. :)Am avut de-a lungul vietii atat ca si copil in casa parintilor mei, cat si ca adult la casa mea tot felul de animale: hamsteri, porcusori ... (vezi toată discuția)
Am calcat un caine cu masina th3dj th3dj Intr-o seara am trecut printr-un sat si din pacate am calcat un caine care a sarit in fata masinii grabindu-se sa ajunga acasa. Cainele s-a ridicat si ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)