avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Penal

Deci a fost un incident unde am fost prins in o bataie si un prieten a fost injunghiat ,unde si eu am fost o victima , iar dupa ce politia a fost notificata atacatorii se au taiat singuri nu stiu cand ca sa dea vina pe noi si ei sa scape. cum pot contracara acesta acuzatie ?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:09, 1 Noiembrie 2017
Situatia de fapt o sa reiasa in urma administrarii intreg probatoriului, se vor audia toate persoanele implicate in mod direct si martorii care au asistat. Trebuie verificat daca nu cumva sunt camere de supraveghere prin zona.
Dvs, mergeti si declarati adevarul.
Ultima modificare: Marți, 31 Octombrie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
pai am declarat deja , si cand am dat declaratii, acestia nu aveau respecivele taieturi. deci politistii care au facut investigatia au observat acest lucrul .deci ceea ce au facut ei nu va fi luat in considerare?
pai am declarat deja , si cand am dat declaratii, acestia nu aveau respecivele taieturi. deci politistii care au facut investigatia au observat acest lucrul .deci ceea ce au facut ei nu va fi luat in considerare?
Formulati si dvs,plangere penala si administrati probe:martori,foto,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Audiere in dosar penal, temeri in privinta avocatului reclamantului alla1975 alla1975 Buna ziua, intr-un dosar penal cu acuzatie de tentativa de omor, la termenul cand voi fi citat pentru declaratii vrea sa asiste si avocatul reclamantului, ... (vezi toată discuția)
Am fost acuzata de delapidare!!! Florentina100 Florentina100 Buna ziua, As dori si eu un raspuns privitor la problema cu care ma confrunt: Lucrez intr-o casa de pariuri si intr-o dimineata am ajuns la serviciu,am ... (vezi toată discuția)
Dreptul suspectului de a fi de față la audierea martorilor flomrco47 flomrco47 Sunt suspect intr-un dosar penal. Am dreptul sa fiu de fata la audierea martorilor acuzarii? Dosarul este inca in faza de cercetare la organele de politie. (vezi toată discuția)