Buna seara,tata a facut un contract vanz.cum.cu clauza de intretinere in anul2006 ,concubinei cu 23 ani mai tanara,care suna asa;vand ap cu suma de 55mii lei,25mii lei i am primit azi in fata notarului si de restul de 30mii lei sa ma intretina pana la sf .vietii.in 2019ea s a ,,imprietenit,,cu nepotul nostru ,si au internenit certuri ,ea a plecat si in 2020tata a deschis proces de rezolutiune si revenire la contract la forma initiala,in 11oct 2022a decedat si de luna aceasta am intrat noi,mostenitoare -fiicele,,in proces.credeti ca vom avea de castigat ceva?
Sunt de acord cu domnul,unde ma pot interesa de ce tatal meu cu acte doviditoare de partiicipamt la revolutie nu a fost trecur sa primeasca acest certificat de revolutionar ssi titi cei din lista sunt cu certifucate ,unde gasesc dreptatea
cu tot respectul am ocupat un post de functionar public 3 ani , in urma restructurarii am acceptat un post de contractul , au trecut 10 ani, si va intreb conform noului cod ad -tiv pot solicita trecerea din functie contactuala in functie publica?multumesc!