avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Activitate toaderadela

Activitate toaderadela

Buna seara,tata a facut un contract vanz.cum.cu clauza de intretinere in anul2006 ,concubinei cu 23 ani mai tanara,care suna asa;vand ap cu suma de 55mii lei,25mii lei i am primit azi in fata notarului si de restul de 30mii lei sa ma intretina pana la sf .vietii.in 2019ea s a ,,imprietenit,,cu nepotul nostru ,si au internenit certuri ,ea a plecat si in 2020tata a deschis proces de rezolutiune si revenire la contract la forma initiala,in 11oct 2022a decedat si de luna aceasta am intrat noi,mostenitoare -fiicele,,in proces.credeti ca vom avea de castigat ceva?
Răspuns la discuția REVOLUTIA...
Sunt de acord cu domnul,unde ma pot interesa de ce tatal meu cu acte doviditoare de partiicipamt la revolutie nu a fost trecur sa primeasca acest certificat de revolutionar ssi titi cei din lista sunt cu certifucate ,unde gasesc dreptatea

cu tot respectul am ocupat un post de functionar public 3 ani , in urma restructurarii am acceptat un post de contractul , au trecut 10 ani, si va intreb conform noului cod ad -tiv pot solicita trecerea din functie contactuala in functie publica?multumesc!