avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... revenire la functie publica
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

revenire la functie publica

cu tot respectul am ocupat un post de functionar public 3 ani , in urma restructurarii am acceptat un post de contractul , au trecut 10 ani, si va intreb conform noului cod ad -tiv pot solicita trecerea din functie contactuala in functie publica?multumesc!

Alte discuții în legătură

Acordarea sporului de stabilitate in 2010 conf l330/2009 Dorina Tarcea Dorina Tarcea Buna ziua , am cateva nelamuriri cu acordarea/neacordarea acestui spor de stabilitate , pers. contractual din institutiile publice de cultura. Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Este legala desfiintarea postului in timp ce ma aflam in ccc? Tulcea Detectiv particular Tulcea Detectiv particular Pina in urma cu o luna de zile am detinut functia de sef serviciu, in cadrul unei institutii publice,cu statut de functionar public. Conform legi 148/2005 am ... (vezi toată discuția)
Administrator de retea it tudor1973 tudor1973 Buna ziua! In iulie 2007 am dat concurs si am fost angajat la o primarie in post de administrator de retea I.T. Fisa postului este cea specifica ... (vezi toată discuția)