avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Activitate Laviniaa

Activitate Laviniaa

Bună ziua! Vă rog să mă ajutati cu un răspuns: mi-a fost pus sub sechestru dreptul de uzufruct viager asupra cotei parte(jumătate) din apartamentul pe care l.am vândut, restul aparținând fără nici o rezervă actualului proprietar. Ce se poate intampla in aces caz ? Vă mulțumesc! (Ar exista o posibilitate să raman in apartament deoarece am trei copii,dintre care doi sunt minori , și o situație extrem de grea?)
Răspuns la discuția CCC si somajul.
Va multumesc mult !!
Discuție CCC si somajul.
Buna seara ! As vrea sa stiu daca la calculul perioadei de cotizare pentru somaj se tine cont si de indemnizatiile pentru concediile de crestere ale copiilor ! Multumesc!
Răspuns la discuția Prescripție datorie
Mulțumesc mult!
Răspuns la discuția Prescripție datorie
Notificări și somații au fost emise dar ultima plata s.a făcut în 2011.
Ce pași ar trebui sa urmez pt prescrierea unei datorii bancare?Ideea este că ,din păcate, nu.mi permit un avocat și aș vrea să fac personal demersurile necesare. Va mulțumesc anticipat !
Va mulțumesc mult! Dar vreau sa precizez că el a fost la un termen în care s.a declarat de acord cu testarea ADN dar când a primit hârtiile de la tribunal in care era fixată data testării, a plecat din țară, la o săptămână după , a mai fost citat dar nu sunt.a mai prezentat deloc deși știa de citații de la părinții săi.
Mulțumesc mult!
Judecătoarea este reținută în a stabili paternitatea pe baza probelor testimoniale iar pârâtul este plecat din țară și nu vrea să facă ADN.ul. Nu s.a prezentat la test. Sunt probe cu martori, fotografii, înscrisuri. Ce pot sa fac și ce sentință ar putea da in privința dosarului, termenul pronunțării este peste 14 zile ? La ședința de azi ,dansa zicea că nu prea e de acord sa stabilească paternitatea fara ADN.