avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Activitate Andeea Cristea

Activitate Andeea Cristea

Mutumesc mult!
Buna ziua! Ma aflu in situatia in care am nevoie de copia dosarului de executare. Ii pot cere executorului sa scaneze dosarul și sa il printez eu in alta parte?
Bună ziua, in urma cu aproximativ doua luni, am cumpărat un apartament intr-un bloc nou, direct de la dezvoltator, prin programul Prima casa. Apartamentul s-a vandut la stadiul de "alb". Începând lucrarile de amenajare, am constatat următoarele probleme:
1. Apometrul (singurul din apartament) inregistreaza consum invartindu-se inainte dar si inapoi neavand nici un robinet in casa, nefiind nici un consumator de apa.
2. La o ploaie mai zdravănă s-a infiltrat apa pe la toate geamurile, udandu-se peretii sub fiecare geam.
3. Lipsa presiunii la apa. Montand centrala termica si un calorifer de proba, centrala indica 0,1 bari.
Intrebarea mea este, pot fi considerate vicii ascunse ale imobilului aceste probleme? Care este garantia reala a acestui imobil? Vanzatorul ne-a spus ca are garanție 1 an, dar acest lucru nu a fost stipulat in contractul de vânzare cumpărare.
Va mulțumesc!
Andreea
Buna ziua! Exista vreo regula impusa de stat prin care Banca Transilvania are dreptul sa nu crediteze o lucuinta intr-un bloc nou la stadiul de "alb"? Mentionez ca nlocul este finalizat, are receptia finala, cadastru și intabulare, plus in apartament instalatia electrica, cea de gaz si apa transa in bucatarie si bai. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns cat mai repede, deoarece ieri am primit raspunsul cu respingerea dosarului (la banca Transilvania), din acest motiv, ca este la stadiul de "alb". Plus ca juridicul de la Bucuresti a dat acest "diagnostic", dosarul plecand in regula de la Constanta.
Va mulțumesc si astept raspunsul dvs!