Stimată /Stimate d-le. Avocat, vreau să precizez și să răspund la contradicțiile domnului utilizator cel care vă contrazice referitor la prescripție, am avut speță asemănătoare cu cele precizate mai sus, subsemnatul am contestat la Judecătoria Timișoara contestație la executare silită în dosar nr.22552/325/2015, Portal > Judecătoria TIMIŞOARA > Informaţii dosar
Informaţii dosar
Informaţii generale
Părţi
Şedinţe
Căi atac
Citare prin publicitate
Informaţii generale
Nr. unic (nr. format vechi) : 22552/325/2015
Data inregistrarii 03.09.2015
Data ultimei modificari: 25.12.2016
Sectie: SECŢIA a II -a CIVILĂ
Materie: Litigii cu profesioniştii
Obiect: contestaţie la executare
Stadiu procesual: Fond
Părţi
Nume Calitate parte
LUNGU CATALIN DANIEL Contestator
SECAPITAL SARL PRIN KRUK ROMÂNIA SRL Intimat
Şedinţe
21.12.2015
Ora estimata: 09:00
Complet: C18C
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare silită formulată de către contestatorul Lungu Cătălin Daniel, în contradictoriu cu intimata SECAPITAL SRL prin KRUK ROMÂNIA SRL şi, în consecinţă: Anulează formele de executare silită iniţiate de către intimata SECAPITAL SRL prin KRUK ROMÂNIA SRL, în dosarul execuţional nr. 959/2015 al BEJ Floricescu Valentin Florian, constatând prescris dreptul de a cere executarea silită. Fără cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în 10 zile de la comunicare, ce se depune la Judecătoria Timişoara. Pronunţată în şedinţă publică azi, 21.12.2015.
Document: Hotarâre 13984/2015 21.12.2015
07.12.2015
Ora estimata: 09:00
Complet: C18C
Tip solutie: Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: admite cererea de acordarea a ajutorului public judiciar. amana pronuntarea la 21/12/2015
Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării 07.12.2015
Căi atac
Nu există informaţii.
Citare prin publicitate
Nu există informaţii.
Cred că domul utilizator nu este de specialitate, este poate eventual un escroc al unei fire de recuperari care recurge la fel si fel de intimidari.
La Tribunalul Timiș pe litigi de muncă, avocatul a depus dovada plăți prin factură, în apel Curtea de Apel Timișoara a invocat că nu s-a depus o chotanta sau op emisă de banca.
În prezent am depus la Judecătoria Timișoara acțiune pe civil pe cale separată recuperare cheltuieli de judecata dovedite cu op emis de banca.
Care instanta este competenta teritorial si material la reclamant sau la parat?
Avem oras diferit instante diferite.
Am atacat sentinta instantei la Curtea de Apel Timisoara in apel, am castigat procesul in totalitate, sentinta primei instantei a fost casata, iar instanta superioara mi-a respins cererea de cheltuieli de judecata pentru ca avocatul pe care l-am ales a depus doar factura si nu a depus chitanta sau op.
1.Care este instanta competenta teritorial la reclamant sau la parat?
2.Pe cale separata pot depune op emis la acea data de banca?
3.Actiunea pe cale separata este de drept comun sau comercial?
Desi acțiunea a fost pe litigii de muncă nici decum comercial sau de drept comun.
Astept un raspuns din partea dvs.
Daniel_1986 a scris:
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat referitor la itampinare impotriva cererii de revizuire litigii de munca, mai cu alte cuvinte am avut actiune la tribunalul timis din care tribunalul timis mi-a respins actiunea pe fond, am facut apel la Curtea de Apel Timisoara, Curtea mi-a admis apelul , intimata a facut cerere de revizuire impotriva deciziei, parata a invocat urmatoarele:
a invocat art. 509 alin 1 pct.1 din cpc, art.476 alin 2 cpc, art.478 alin.2 cpc, art.479 cpc, decizia nr.1263 din 12.03.2004 pronuntata in recurs de Inalta Curte de Casatie si Justitie. art.247 alin.3 cpc, art.189 - 191 cc, decizie nr.16/2012 din 12.11.2012, publicata in MO partea I nr.817/05.12.2012, art 3307 alin 4 cpc, art.182 - 183 cpc, art.223 alin.3 cpc.
Astept din partea dvs., un model de intampinare pentru a depune inainte de stabilirea termenului de judecata cu cel putin 5 zile.
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat referitor la itampinare impotriva cererii de revizuire litigii de munca, mai cu alte cuvinte am avut actiune la tribunalul timis din care tribunalul timis mi-a respins actiunea pe fond, am facut apel la Curtea de Apel Timisoara, Curtea mi-a admis apelul , intimata a facut cerere de revizuire impotriva deciziei, parata a invocat urmatoarele:
a invocat art. 509 alin 1 pct.1 din cpc, art.476 alin 2 cpc, art.478 alin.2 cpc, art.479 cpc, decizia nr.1263 din 12.03.2004 pronuntata in recurs de Inalta Curte de Casatie si Justitie. art.247 alin.3 cpc, art.189 - 191 cc, decizie nr.16/2012 din 12.11.2012, publicata in MO partea I nr.817/05.12.2012, art 3307 alin 4 cpc, art.182 - 183 cpc, art.223 alin.3 cpc.
Astept din partea dvs., un model de intampinare pentru a depune inainte de stabilirea termenului de judecata cu cel putin 5 zile.
1. Exista model cerere de chemare in judecata impotriva Primariei pentru obligatii de a face?
2.Ar fi sanse de castig in instanta pentru ca primaria sa-mi atribuie o locuinta din fond locativ de stat pentru una din cele doua cazuri mentionate in subiect?
3.Desi am depus primul dosar la data de 14.12.2006 pentru caz social, (provenit din Centrul de Plasament)?
4.La data de 13.08.2013 am depus dosar pentru anl pentru programul pentru tineri intre varsta 18-35 ani.
5.Care sunt temeiurile de drept?
6. Desi am sesizat DNA, DIICOT ca s-au construit blocuri anl fara autorizatie de construire in perioada 2003-2010, am cerut punctul de vedere si ANL cu privire daca acele imobile au fost construite cu forme legale, raspunsul venit din partea ANL a reesit ca nu cunosc despre construirea de aceste imobile de care ati facut referire, chiar si dansi au cerut investigarea acestei spete au sesizat organele penale pentru falsuri in inscrisuri, au sesizat si autoritatea de stat in constructii, desi exista pe rolul Parchetului o plangere penala pentru abuzuri in servicii.
7. Pe civil am posibilitatea de a cere o locuinta din fond locativ de stat?
8.am ambele dosare pentru probatoriu in instanta.
9. La care instanta se poate depune actiunea la Judecatorie, Tribunal in prima instanta?