avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am depus doua dosare pentru obtinerea de locuinta din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am depus doua dosare pentru obtinerea de locuinta din fondt locativ de stat, unu pentru caz social, doi pentru anl program tineri.

1. Exista model cerere de chemare in judecata impotriva Primariei pentru obligatii de a face?
2.Ar fi sanse de castig in instanta pentru ca primaria sa-mi atribuie o locuinta din fond locativ de stat pentru una din cele doua cazuri mentionate in subiect?
3.Desi am depus primul dosar la data de 14.12.2006 pentru caz social, (provenit din Centrul de Plasament)?
4.La data de 13.08.2013 am depus dosar pentru anl pentru programul pentru tineri intre varsta 18-35 ani.
5.Care sunt temeiurile de drept?
6. Desi am sesizat DNA, DIICOT ca s-au construit blocuri anl fara autorizatie de construire in perioada 2003-2010, am cerut punctul de vedere si ANL cu privire daca acele imobile au fost construite cu forme legale, raspunsul venit din partea ANL a reesit ca nu cunosc despre construirea de aceste imobile de care ati facut referire, chiar si dansi au cerut investigarea acestei spete au sesizat organele penale pentru falsuri in inscrisuri, au sesizat si autoritatea de stat in constructii, desi exista pe rolul Parchetului o plangere penala pentru abuzuri in servicii.
7. Pe civil am posibilitatea de a cere o locuinta din fond locativ de stat?
8.am ambele dosare pentru probatoriu in instanta.
9. La care instanta se poate depune actiunea la Judecatorie, Tribunal in prima instanta?

Alte discuții în legătură

Habitatie viagera incidenta cod panal 292 purice mariana purice mariana as dori sa stiu daca intru in incidenta codului penal art292,daca apartamentul socrilor mei este trecut pe numele sotului si de stapanire de drept asupra ... (vezi toată discuția)
Acordare locuinte tip anl getuta77 getuta77 In 2003 am depus o cerere pt. locuinta anl,de atunci s-au tot construit anl-uri dar nu am primit nici macar o data un raspun cu punctajul respectiv si /sau ... (vezi toată discuția)
Scutirea impozitului pe 10 ani miky_doi miky_doi Buna ziua, As dori sa ma lamureasca si pe mine cineva din domeniu. Am cumparat o locuinta ANL (contract de construire din 2008) cu credit ipotecar, anul ... (vezi toată discuția)