avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Activitate GynaGeanina

Activitate GynaGeanina

Răspuns la discuția divort la notar cu 3 minori
da apare ca tata si urmeaza sa se nasca si al 3-lea copil nefiind a lui dar vrea sa il recunoasca adevaratul tata din aceaca cauza vrea sa divorteze mai repede la notar ca nu apuce sa il nasca sa il treaca direct pe numele celuilalt.
se poate divorta la un notar avand 3 minori din care doar unul este al tatalui fara pretentii la pensii alimetare.doar divort.
Răspuns la discuția Buna ziua- tagada de paternitate
Nu pot astepta prin tribunal ca trebuie sa nasca si nu apuc sa fac testul de paternitate copilului in varsta de 3 ani
Răspuns la discuția Buna ziua- tagada de paternitate
Mentionez ca un copil este al meu , baietelul in varsta de 3 ani este cu altcineva si copilul din burtica nenascut este al celui cu care traieste acum.si trebuie sa divortez urgent ca sa isi poata recunoaste copilul acea peroana.dar nu vreau sa platesc pensia celuilalt copil de 3 ani doar fetitei mele.si la divortul la notar nu stiu ce legi au.
Se poate face testul de partenitate si dupa divort,?mentionez ca peroana respectiva are 2 copii si unul nenascut din care doar un copil este al meu si trebuie sa divortez la notar rapid pt ca trebuie sa nasca si tatal copilului vrea sa il recunoasca,nu sunt dispus sa platesc pensie alimentara decat pt copilul meu.ma intereseaza daca pot cere testul de partenitate dupa ce divortez.multumesc.
Răspuns la discuția Buna ziua
Multumesc.
Discuție Buna ziua
Daca sunt in perioada de proba la serviciu sunt obligată sa stau in preaviz?acum sunt in medical deoarece am suferit un accident in drum spre servici si nu cred ca voi mai putea merge la munca multa vreme si vreau sa demisionez fara sa stau in preaviz.am o lună de cand lucrez.multumesc
Răspuns la discuția Copil minor
Multumesc.Asa voi face.
Discuție Copil minor
Buna ziua.Sunt in divorț si vreau sa plec cu fetiță minora in alta tara dar soțul nu vrea sa îmi ofere nicidecum procura.Cum pot proceda ca sa iau fata cu mine deoarece acolo vreau sa ma stabilesc.mulțumesc.