avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort la notar cu 3 minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort la notar cu 3 minori

se poate divorta la un notar avand 3 minori din care doar unul este al tatalui fara pretentii la pensii alimetare.doar divort.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:17, 13 Octombrie 2017
Daca tatăl apare în toate actele ca tata se poate.
Mergeți la notar sa vada actele.
Ultima modificare: Vineri, 13 Octombrie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
da apare ca tata si urmeaza sa se nasca si al 3-lea copil nefiind a lui dar vrea sa il recunoasca adevaratul tata din aceaca cauza vrea sa divorteze mai repede la notar ca nu apuce sa il nasca sa il treaca direct pe numele celuilalt.
Divortati până sa se nască copilul ca sa aveti sanse.
Altfel prin proces se poate rezolva dar va costa 2700 lei numai testul ADN
Ultima modificare: Vineri, 13 Octombrie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copilul nascut in timpul casatoriei. crina_cry crina_cry Buna ziua, am si eu o intrebare, Sora mea a fost maritata in anul 2004 si a divortat anul acesta in 2016, ea a nascut un copil in anul 2010, cu un alt barbat, ... (vezi toată discuția)
Declaratie pe proprie raspundere ioana71 ioana71 Buna ziua.Suntem divortati iar sotul meu a spus ca nu vrea sa recunoasca copilul, chiar daca este al lui si este conceput in timpul casatoriei. Avocata lui i-a ... (vezi toată discuția)
Tagada monica1989 monica1989 sarutmana...am fost casatorita si am divortat ,,,,in timpul divortului am ramas insarcinata cu altcineva si sa finalizat si divortul si cand am nascut in ... (vezi toată discuția)