avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... tagada
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

tagada

sarutmana...am fost casatorita si am divortat ,,,,in timpul divortului am ramas insarcinata cu altcineva si sa finalizat si divortul si cand am nascut in ianuarie anul acesta cand sa-i fac certificatul fetitei mele mi sa zis ca nu pot sa o trec pe actualul ca nu sunt 9 luni de la definitivarea divortului si la trecut pe fostul,,,am fost si m-am mai interesat la alti avocati din oras si mi-au zis sa deschid un proces o tagada de paternitate,,,as vrea sa stiu cam cat costa?va multumesc,,
Cel mai recent răspuns: timpuriu , utilizator 20:25, 16 Septembrie 2015
Costa multisor: onorariu avocat aprox 1000 ron, test ADN 2700 Ron, etc.
puteti dumneavoastra ca reprezentat al minorului sa faceti cerere de tagada paternitai ,taxele judiciare costa 20 de ron ,il actionati pe fostul sot in judecata ,tatal natural al copilului (concubinul) il citati ca martor (este bina sa aiba si o declaratie pe propia raspundere data in fata unui notar ca el este tatal copilului) si daca fostul sot se prezinta la proces aveti foarte mari sanse sa scapati fara test ADN......succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara am fost casatorita si ne-am despartit acum 6 ani eu ... Alysa Alexandra Alysa Alexandra Buna seara am fost casatorita si ne-am despartit acum 6 ani eu am cunoscut pe cineva si avem o fetita impreuna care este trecuta pe numele fostului sot trebuie ... (vezi toată discuția)
Copilul nascut in timpul casatoriei. crina_cry crina_cry Buna ziua, am si eu o intrebare, Sora mea a fost maritata in anul 2004 si a divortat anul acesta in 2016, ea a nascut un copil in anul 2010, cu un alt barbat, ... (vezi toată discuția)
Ce este de facut?paternitate steriel steriel buna ziua, ma adresez dvs in speranta ca ma puteti indruma. sunt casatorita de n ani dar de 3 ani nu mai stau cu sotul. am o relatie de concubinaj cu un alt ... (vezi toată discuția)