avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Activitate Alex04041982

Activitate Alex04041982

Buna ziua. Vreau să-mi deschid un PFA in România. pe baza lui pot lucra în străinătate? Intrebarea este daca am anumite popriri pe cont, mă poate încurca acest lucru la deschiderea lui? Mulțumesc.
Buna ziua.am credite vechi de la i.f.n.-uri vechi.care este valoarea maximă pe care o poate aplica un i.f.n.la un credit?un credit de 500 poate ajunge la 2000? Mulțumesc
Deci sa inteleg ca trebuie sa o iau de la inceput?da....dar situatia este ca eu nu pot pleca din cauza carantinei.,care nu-mi permite acest lucru.sunt intr-o zona de risc in Austria si zona este inchisa .deci...?multumesc.
Buna seara.am o intrebare urgenta.sunt in divort la notar.pe 8.03.2021 ecpira termenul.de 30 zile.eu sunt in strainatate si ma intorc abia pe 23.03.asi dori sa stiu cum pot prelungi termenul de 30 zile,daca se poate si pe baza carui articol civil.ce ar trebui sa fac? Multumesc anticipat.
Sa inteleg ca relatia cu minorul nu se poate pedepsi.ok.insa ea are 2 copii de 12 si 6 ani dupa 15 ani de casnicie.pot cere custodia copiilor pe motiv ca aduce diferiti barbati acasa in prezenta copiilor? Am foto pe telefon in care se vede clar barbati diferiti.acum sunt in divort la notar.multumesc.
Buna ziua.vreau sa stiu va rog daca raportul sexual intre o persoana de 40 de ani(inca casatorita),si un minor de 17 ani(necasatorit).cu acordul lor poate fi pedepsit,legal.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Ma speriasem chiar am crezut ca sunteti avocat dar citind intrebarile mai vechi.mi-am dat seama ca nu.Nu inteleg de ce ati ales sa treceți în dreptul numelui calitatea de av dar probabil ati crezut că sunteti mai interesant sau o sa vi se raspunda mai repede.Pana una alta poate va.gansiti ca atunci cand doriti.un raspuns sa adresați și o intrebare sa oferiți amănunte etc.

Domnule Niculescu,va inselati dar chiar sunt avocat,din pacate nu am o relatie buna cu familia si pe acest cont intrebarile vin de la rudele apropiate cu nu-mi solicita mie ajutorul.pt mine e ok.credeti ce doriti dar eu unul nu mint si nici nu doresc raspunsuri rapide.ma scuzati pentru deranj.Multumesc
Multumesc
Drepturile chiriasului.plati accesori.
Discuție Plati anaf
Buna seara.ma comfrunt momentan cu o problema,lucrez in austria de 1 am cu contract,ca si ingrijitor.platesc toate taxele in austria.am primit de la anaf instiintare cum ca trebuie sa platesc un anumit"impozit" pe venit,si asta in 7 zile.intrebarea este daca este normal ca in romania sa mai platesc inca odata din moment ce am pkatit toate taxele in strainatate?multumesc