avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Drepturile chiriasului.plati accesori.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Drepturile chiriasului.plati accesori.

Drepturile chiriasului.plati accesori.
Cel mai recent răspuns: Alex04041982 , utilizator 22:56, 28 Septembrie 2020
Ma speriasem chiar am crezut ca sunteti avocat dar citind intrebarile mai vechi.mi-am dat seama ca nu.Nu inteleg de ce ati ales sa treceți în dreptul numelui calitatea de av dar probabil ati crezut că sunteti mai interesant sau o sa vi se raspunda mai repede.Pana una alta poate va.gansiti ca atunci cand doriti.un raspuns sa adresați și o intrebare sa oferiți amănunte etc.
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 28 Septembrie 2020
Alex04041982, utilizator

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Ma speriasem chiar am crezut ca sunteti avocat dar citind intrebarile mai vechi.mi-am dat seama ca nu.Nu inteleg de ce ati ales sa treceți în dreptul numelui calitatea de av dar probabil ati crezut că sunteti mai interesant sau o sa vi se raspunda mai repede.Pana una alta poate va.gansiti ca atunci cand doriti.un raspuns sa adresați și o intrebare sa oferiți amănunte etc.

Domnule Niculescu,va inselati dar chiar sunt avocat,din pacate nu am o relatie buna cu familia si pe acest cont intrebarile vin de la rudele apropiate cu nu-mi solicita mie ajutorul.pt mine e ok.credeti ce doriti dar eu unul nu mint si nici nu doresc raspunsuri rapide.ma scuzati pentru deranj.Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concubinaj minor + major si consecinte cartwo cartwo Buna ziua! va cer sfatul într-o problema delicata: ea minora 15 ani / el major. Părintii ei nu sunt de acord cu relația. Ea fuge de acasă și sta ... (vezi toată discuția)
Inregistrare nou nascut fara ca tatal sa stie lenu1970 lenu1970 Mi-am dorit foarte mult un copil...in sfarsit am reusit! Dar, as vrea ca tatal copilului meu sa nu afle niciodata de existenta lui. Pot sa imi inregistrez ... (vezi toată discuția)
Custodia copiilor Jedaro Jedaro Buna ziua . Problema pe care o voi prezenta este mai delicată și nu am reusit sa gasesc nici o informatie in mediul online până acum despre această ... (vezi toată discuția)