avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua.vreau sa stiu va rog daca raportul sexual ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua.vreau sa stiu va rog daca raportul sexual intre o persoana ...

Buna ziua.vreau sa stiu va rog daca raportul sexual intre o persoana de 40 de ani(inca casatorita),si un minor de 17 ani(necasatorit).cu acordul lor poate fi pedepsit,legal.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:33, 2 Februarie 2021
Nu e fapta penala daca majorul nu a a abuzat de autoritatea ori influența sa asupra minorului.
Sa inteleg ca relatia cu minorul nu se poate pedepsi.ok.insa ea are 2 copii de 12 si 6 ani dupa 15 ani de casnicie.pot cere custodia copiilor pe motiv ca aduce diferiti barbati acasa in prezenta copiilor? Am foto pe telefon in care se vede clar barbati diferiti.acum sunt in divort la notar.multumesc.
pai ati ales gresit divortul la notar daca vreti sa va razboiti..
nici daca ati divorta nu aveti mari sanse.
copilul mare vrea sa locuiasca la dvs?
Ultima modificare: Marți, 2 Februarie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,ma aflu in urmatoarea situatie eu si sotia am divortat ... oanna2017 oanna2017 buna ziua,ma aflu in urmatoarea situatie Eu si sotia am divortat la notar,la divort am hotarat sa cedam casa celor 2 minori (copii nostri) iar sotia sa aibe ... (vezi toată discuția)
Sotie infidela si parasirea caminului conjugal impreuna cu minora Georgeuk Georgeuk Buna ziua. Sotia in timp ce eram plecat in UK la muncă, a plecat de acasă impreuna cu fetita minora( 6 ani),mutandu-se in casa amantului. In momentul cand am ... (vezi toată discuția)
Adulter, coruptie de minori? adelina2008 adelina2008 Unchiul meu, care este casatorit si are varsta de 50 de ani, a intretinut relatii sexuale cu o minora de 15 ani. Daca minora a fost de acord, unchiul meu poate ... (vezi toată discuția)