Bună ziua! În anul 2019 soțul meu a vândut o mașină cu contract de vânzare cumpărare unei persoane. Anul acesta am primit notificare ca mașina nu a fost înmatriculată de acea persoana. Și este încă pe numele soțului și trebuie sa meargă la drpciv Botoșani sa o radieze. Am luat legătura cu cel căruia am vândut-o și mi.a zis ca a stricat acea mașina și a vândut-o mai departe fără nici un act, la" fier vechi ". Eu ce ar trebui sa fac în aceasta situație, cum as putea sa o radieze acea mașina dacă nu mai am nici un act în posesie?
Bună ziua! Acum 5 ani după o luna de la terminarea liceului soția a născut și a beneficiat de indemnizația de creștere a copilului. După ce a implinit copilul 2 ani în anul 2017 mai exact în luna noiembrie s.a născut cel de al doilea copil beneficiind de cea de a doua indemnizație. În luna noiembrie 2019fetita a împlinit doi ani. Soția este insarcinata și urmează în luna iulie sa nască cel de al treilea copilaș. Întrebarea este mai poate beneficia de cel de al treilea prenatal?
Buna! am si eu o nelamurire... in anul 2015 am terminat clasa a 12a , la sfarsitul lunii iunie a aceluiasi an am nascut... am beneficiat de indemnizatia de crestere a copilului deoarece am fost eleva. Anul acesta in iunie copilul implineste 2 ani. eu sunt insarcinata in luna a 4a cu cel de al doilea copil si as dori sa stiu daca pot sa mai beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului si pentru cel de al doilea? care sunt conditiile pentru acest lucru? pot sa intru in ajutor de somaj dupa ce copilul implineste 2 ani iar apoi sa primesc indemnizatia? sau pot sa ma angajez cateva luni pentru a primi indemnizatia?