avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Activitate Oana georgiana

Activitate Oana georgiana

Cand se depune cererea de suspendare a contractului de munca in cazul intrarii in ccc?inainte sau dupa nastere?:))
Discuție indemnizatie
buna ziua.urmeaza sa nasc in septembrie 2017 si tocmai am aflat ca se va inchide firma unde am lucrat (tot in aceeasi luna).cum pot sa fac sa beneficiez de indemnizatie pt ca acolo am lucrat in ult 12 luni?de unde imi scot venitul pe ultimele 12 luni si decizia de suspendare a cm? #-o pot face aceste acte dinainte?
Răspuns la discuția Indemnizatie cc 2017
Va multumesc tare mult! Este posibil ca patroana sa imi micsoreze salariul pe perioada sarcinii?pt ca vad ca face tot posibilul sa se certe cu mine astfel incat sa mi dau demisia.eu sunt in concediu medical 10 zile si deja a angajat alta fata in locul meu.
Buna ziua.as vrea sa ma lamuriti si pe mine intr o privinta.sunt insarcinata in 5 luni,iar la locul actual de munca am 1 an si 2 luni si carte de munca la 4 ore.o sa iau minimum de indemnizatie 1250 lei sau se calculeaza 85%din veniturile de pe ult 12 luni? Pt ca pe cm am trecut ca salariu 500 lei. Va multumesc!
Discuție Indemnizatie
Buna ziua.urmeaza sa nasc in septembrie si as vrea sa ma lamuriti si pe mine va rog.lucrez cu carte de munca la 4 ore si am 1 an si 2 luni pana in prezent la locul de munca.beneficiez de minimul de indemnizatie de 1250 lei sau se calculeaza 85% din veniturile realizate in ultimul an?