avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Activitate danaciungan@yahoo.com

Activitate danaciungan@yahoo.com

Bună ziua! Am o întrebare și aș vrea un răspuns urgent.O persoana care este in șomaj până în noiembrie și și-a suspendat șomajul 2 luni poate sa reia pentru o lună șomajul și apoi să îl suspende din nou pentru a pleca la munca in străinătate? Mulțumesc frumos pentru răspuns!
Bună ziua! As avea o întrebare la dumneavoastră și anume.Momentan sunt in șomaj,și aș vrea să plec cu contract de 3luni in străinătate la muncă.Cum trebuie să procedez in astfel de situații,ce trebuie să fac? Pot întrerupe șomajul,ca apoi sa reintru in drepturi.
Mulțumesc frumos pentru răspuns!Amenințarea soțului doamnei este că ea nu o să obțină din bunuri și proprietati mai mult de 15- 20% .

nu mai citati inutil mesaje anterioare!
Bună dimineața.Multumesc frumos pentru răspuns.Da, toate aceste lucruri le face doamna,dar domnul amenință că din când în când a mai spălat vase și a făcut mâncare.

Madalina Mihaela I. Moceanu a scris:

Bună dimineața!
Daca este vorba doar de salariu in ceea ce privește dobândirea bunurilor comune, soțul având un salariu substanțial mai mare, poate cere și chiar obține o cota mai mare in ceea ce privește partea sa din bunurile comune! Trebuie însă precizat că la doamne/ femei trebuie avut în vedere și treabă în gospodărie( mâncare, spălat, calcat, curățenie etc), care se va lua în considerare ca și contribuție la dobândirea bunurilor dobândite de soți în timpul căsătoriei! Daca nu le făcea doamna, sigur se plăteau astfel de servicii!
Av. Mădălina Moceanu
Baroul Bucuresti

Despre partaj este vorba.Bunuri dobândite în timpul căsătoriei, apartament,mașini, proprietăți..... Fără copii....
Soțul având bineînțeles contribuția mai mare din cauza venitului.
Bună ziua!Am și eu o întrebare cam incomodă!Ce drepturi are o femeie divorțată,care a lucrat pe salariu minim tot timpul.?
Răspuns la discuția Violența în familie
Vă mulțumesc din suflet pentru răspuns.O zi minunată, vă doresc.
Ce pedeapsă poate primi partenerul ptr5/6zile îngrijiri medicale de la Iml