avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Activitate Daniel9494

Activitate Daniel9494

Răspuns la discuția Consum canabis
Judecătorul mi-a zis ca o sa aflu decizia în pronunțare. Este de rău?
Multumesc de raspunsuri. Chiar cand reusisem sa scap de droguri apare chestia asta. Se pare ca nu voi avea incotro, daca judecatorul decide sa respinga RUP ii voi cere direct in fata sa imi puna catusele si am rezolvat problema. Macar sunt fericit ca nu mi-am distrus viitorul cu droguri. Sa mi-l distruga altcineva nu voi contesta.
Presupun ca, avocat din oficiu primesc?
Mai am o intrebare. Citatia care am primit-o scrie asa "De asemenea, mentionam ca, prin ordonanta susmentionata ati fost obligat la plata sumei de 500 lei reprezentand cheltuieli judiciare pe care trebuie sa o achitati la unitatea de trezorerie iar chitanta eliberata se va depune la grefa diicot" Intrebarea mea este, grefa adica merg cu chitanta la diicot? In afara de acesti bani exista posibilitatea sa mai platesc alti bani in plus? Sau doar atat?
Nu pot sa cred, pt doua chistoace. Am tovarasi care au fost prinsi cu 1 gr si nu cred ca le-au ajuns dosarele in instanta. Au facut doar munca in folosul comunitatii din cate stiu...
Sa inteleg, ca procurorul nu isi bate capul cu mine, dar daca judecatorul decide, pot fi urmarit penal in continuare?
43305/3/2018 acesta este dosarul. Pot avea cazier?
Discuție Consum canabis
Buna ziua. Acum 1 an am fost prins cu 2 chistoace cu urme vegetale. Am fost audiat, de procuror iar acesta a decis sa imi trimita dosarul la tribunal. Acesta este dosarul meu [ link extern ]
Discuție Asigurare RCA
Buna ziua! Am si eu o intrebare la dumneavoastra, cei care stiti mai bine. Am oprit pe interzis astazi, si am fost oprit de politie. Mi s-a cerut permisul, talonul si asigurarea. Le-am dat permisul, talonul dar asigurarea le-am spus ca am uitat-o acasa, desi ea este expirata de 3 luni, apoi mi s-a cerut si buletinul. Am primit doar avertisment pentru oprirea interzisa, Am o singura nelamurire, poate sa imi vina amenda pentru asigurare prin posta? Or sa ma verifice?
Răspuns la discuția Detinere si consum
Prima data mi-au cerut buletinul dar dupa 1 minut ne-au pus catusele intrebandu-ne ce am consumat. Masina era plina de fum cu miros "intepator" cum zic ei. Sper sa nu fie nevoie de avocat, nu imi permit la ce salariu am...