avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Detinere si consum
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Detinere si consum

Buna ziua. Nu stiu ce sa fac am intrat intr-o situatie c-am nasoala. Acum 4 zile am consumat cu un prieten in masina mea personala marijuana. Mai tarziu a oprit o masina de politie langa noi am fost incatusati si au gasit in masina 2 chistocuri ramase de la tigarea improvizata, o rola si cateva frimituri de marijuana c-am 0.1 g sau chiar mai putin. Am fost dusi la sectie, am dat declaratie, ni sau facut poze, si luare amprente. Au pus chistocurile cu frimiturile intr-un plic urmand sa fim contactati de colegii lor. Intrebarea mea este, pot face puscarie? E prima mea abatere, nu sunt consumator de droguri, atunci a fost doar a 3a oara cand am incercat in decursc de 6 luni...
Cel mai recent răspuns: Daniel9494 , utilizator 12:27, 20 Mai 2017
Din ce ziceti nu ar rezulta sa ajungeti dupa gratii.
Legea va da dreptul sa mergeti insotit de avocat la audiere si sa discutati confidential cu acesta fara sa fie de fata si organele de urmarire penala.

Nu prea se intelege ce anume a existat la baza de v-au luat asa.
Prima data mi-au cerut buletinul dar dupa 1 minut ne-au pus catusele intrebandu-ne ce am consumat. Masina era plina de fum cu miros "intepator" cum zic ei. Sper sa nu fie nevoie de avocat, nu imi permit la ce salariu am...
Prima data mi-au cerut buletinul dar dupa 1 minut ne-au pus catusele intrebandu-ne ce am consumat. Masina era plina de fum cu miros "intepator" cum zic ei. Sper sa nu fie nevoie de avocat, nu imi permit la ce salariu am...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva unui politist ContSters368313 ContSters368313 Buna ziua, Pe data de 12 aug 2015 in drum spre casa trec pe rosu cu bicicleta si din spate la aprox 500 m ma claxoneaza cineva de la politia locala. Opresc, ... (vezi toată discuția)
Politia rutiera, posibil abuz dany_mihai dany_mihai Buna seara, in data de 28.08.2017 pe la ora 6:30 am accidentat o masina in parcarea din fata blocului(fara victime). Un vecin sa speriat de zgomotul care sa ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu - suspendare permis de conducere GabrielP90 GabrielP90 Buna ziua, Saptamana trecuta ma aflam cu masina in parcarea unui magazin, motorul oprit, cheile in buzunar cand a oprit un echipaj de politie in spatele ... (vezi toată discuția)