Buna seara! Sunt casatorita de 7 ani si vreau sa cumpar un apartament prin credit ipotecar. Sotul nu vrea sa contribuie financiar, iar eu, platindu-l din salariul prilopriu nu vreau ca la un eventual divort sa-l impart? Ce trebuie facut in acest caz? Multumesc!
Ieri, 2.noiembrie, ora 17 am primit o amenda pt viteza(prima) si nu stiu daca pot plati si luni la jumatate, 48 ore fiind sambata la ora 17. As vrea sa fiu sigura. Agentul a spus 48 ore, nu 2 zile lucratoare .multumesc
Pe ai lui, nu i-am cunoscut, au fost 9 frati si surori, care au murit, ramanand copiii lor, cu care nu am nicio legatura.locuiesc in alte comune. Iar dupa matusa, avea ca sora pe mama, (nepoti eu si fratele) si inca o sora, care are un baiat.
Unchiul meu a decedat.ei neavand copii, matusa doreste sa mi faca act pe garsoniera in care locuieste, ei avand si o casa la tara+pamant. Decedatul are nepoti. Matusa are si ea alti 2 nepoti. Ea doreste sa imi lase mie. Ce procent mi-ar putea reveni? Este ok varianta donatiei sau trebuie act de vanzare -cumparare? Multumesc