avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Separare bunuri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Separare bunuri

Buna seara! Sunt casatorita de 7 ani si vreau sa cumpar un apartament prin credit ipotecar. Sotul nu vrea sa contribuie financiar, iar eu, platindu-l din salariul prilopriu nu vreau ca la un eventual divort sa-l impart? Ce trebuie facut in acest caz? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihaela.31 , utilizator 14:31, 13 Decembrie 2017
Buna seara,
Puteti merge cu sotul la notar si veti incheia o conventie in sensul art. 330 Cod Civil.
Puteti schimba regimul matrimonial
Multumesc. Dar este pozsibil.sa fac acea conventie in ziua in care semnez si contractul.de vanzare cumparare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achiziție imobil Frau Lehrerin Frau Lehrerin Bună seara. Vă cer ajutorul într-o privință. Mă aflu în proces de cumpărare a unui imobil 70% fonduri proprii (cadou de la părinți) și 30% credit ... (vezi toată discuția)
Divort - rec. avans credit + partaj rate alexa_13 alexa_13 Pb. este urmatoarea - casatorita fiind, am dat un avans pt. un apartament (20% = aprox. 13 mii de euro) cumparat prin credit imobiliar de un prieten al ... (vezi toată discuția)
Conventie matrimoniala amelia1707 amelia1707 Buna ziua, In toamna urmeaza sa ma casatoresc . Viitorul meu sot a mai fost casatorit si are un copil minor in custodia mamei (caruia firesc ii plateste ... (vezi toată discuția)