Buna ziua. Am acrosat usor cu oglinda dreapta o persoana. Victima a dat declaratie la notar ca nu are pretentii de despăgubire si nu depune plângere. Un martor a sunat la 112 si a denuntat accidentul victima nu are nimic doar nu a auzit masina si a făcut o miscare brusca când am ajuns lângă ea. Accidentul a avut loc la 100m de casa mea. Nu am stiut ca a anuntat cineva politia si nu am avut intentia sa fug. Politia a venit acasă la mine dupa 2h si 30 de minute. Mi s-a suspendat permisul pt art 196 si 338. Pentru cat timp se poate suspenda permisul? Pot face contestatie?
Eu mergeam regulamentar victima as)a învârtit brusc când am ajuns lângă ea si nu a părut nimic a refuzat sa meargă la spital pt control medical si si-a retras reclamatia iar eu tot fără permis am ramas
Mergeam normal pe carosabil iar in fata era un grup de trei elevi care mergeau paralel pe partea carosabila, am claxonat si nu s-a ferit nici unu m-am incadrat sa-i depasesc fără probleme iar când am ajuns lângă ei nu-mi explic ce s-a întâmplat dar fata dinspre mine a făcut o miscare brusca si mi-a lovit oglinda cu mana si mi-a spart oglinda fata nu a patit nimic doar s-a speriat. La vreo 2 ore dupa ce am ajuns acasă am luat masa am servit un pahar de vin. La 2:15 dupa ce am ajuns acasă a venit un echipaj de politie cu mama pietonului spunând ca iam lovit fata si am bruscato( eu nu am coborât din masina) mi sa pus fiola si am mers sa dau declaratie la sediul politiei mama victimei si-a retras declaratia văzând ca fica ei era vinovata. Eu m-am ales cu permisul confiscat pt ca aveam 0,19mg de alcool pur in aerul expirat. Si acuzat ca nu am sunat eu la polite sa anunt ,,.incidentul". La ora 15:45 a avut loc accidentul, la15:50 am ajuns acasă, la 18:00 am servit un pahar de vin si la 18:10 a venit politia sa-mi puna fiola si mi-au luat si probe biologice. Este normal sa imi suspende permusu pt ca am băut dupa ce am ajuns acasă??
Buna ziua am un vecin(cumnat) care, atunci când bea si nu are cu cine sa se certe ma injura pe mine si pe situl meu(fratele lui) ne jigneste ia furca si ameninta ca intra peste noi in curte si ne omoară.noi locuim in casa parinteasca a sitului singuri si avem acte de proprietari de sase ani.am apelat si la orfanele de politie si la 112 si nu are ce sa-i faca pt ce beat, iar daca nu il lasam in pace si mai chemam politia ne pune noua amenda.
Atunci întrebarea mea e: Nu exista nici- o lege care sa ul linisteasca pe acest bărbat? Noi nu putem sta in curtea noastră ca el ne vede si începe sa tipe si sa ne injure zilnic
Suntem disperati! Ce putem face?