Buna ziua am un vecin(cumnat) care, atunci când bea si nu are cu cine sa se certe ma injura pe mine si pe situl meu(fratele lui) ne jigneste ia furca si ameninta ca intra peste noi in curte si ne omoară.noi locuim in casa parinteasca a sitului singuri si avem acte de proprietari de sase ani.am apelat si la orfanele de politie si la 112 si nu are ce sa-i faca pt ce beat, iar daca nu il lasam in pace si mai chemam politia ne pune noua amenda.
Atunci întrebarea mea e: Nu exista nici- o lege care sa ul linisteasca pe acest bărbat? Noi nu putem sta in curtea noastră ca el ne vede si începe sa tipe si sa ne injure zilnic
Suntem disperati! Ce putem face?
Astfel de situatii complexe se solutioneaza numai prin intermediul autoritatilor
Este gresita aprecierea ca daca faptuitorul este beat nu are ce sa ii faca
Sesizati oficial conducerea politiei teritoriale
In ultima varianta pentru a elimina stressul analizati varianta sa va mutati din spatiul unde locuiti in comun cu persoana agresiva
Ordin de restrictie
gariana
Buna ziua,
cum se poate obtine un ordin de restrictie pentru o persoana? Mamaia si bunicu\' nu mai doresc ca in casa lor sa mai vina unchiu. Ei mi-au lasat ... (vezi toată discuția)