Ma poate oare ajuta cineva,va rog! , E legat de mine și fetița mea de numai 11 luni. Pe scurt:tatăl ei nu a recunoscut-o la naștere, (am nascut in germania) - tatăl turc;după ce Dumnezeu mi-a scos în cale un om cu suflet bun, la ceva timp după întoarcerea mea în țară, cel din germania a început sa,, își dea interesul,, față de fetiță. Nu a contribuit cu nimic pana acum, m a dat în judecata pt drepturile lui, dar țin sa menționez ca eu am fugit din germania de frica lui(fetița trecuta atunci doar pe numele meu), el fiind agresiv cu mine, fizic și verbal.nu a avut contact cu ea decât acum 2 luni, 10 minute fata în fata, și zilnic pe video. Nici nu știe ce mănâncă fata de exemplu, nu întreabă nimic legat de ea. A facut recunoaștere in fata notarului, cu un test făcut ilegal în Austria, fara știrea mea, si acum ne judecam.
Prin ordonanță de urgenta, a primit ore de vizită și video call 10 min in fiecare zi. Ma,, supun,, admiterii instantei, dar el nu arata niciun interes fata de fiica mea, ba mai mult, ma jignește pe mine și întreaga familie, si ma amenință că îmi va lua fetița.Nu mai putem suporta asta din partea lui, are dosar penal la poliție în România, pt amenințare, am msj și audio traduse și date judecătoriei și poliției.. Va rog din suflet sa ma ajutați cumva, un sfat, o idee, vreau sa fac povestea mea publica, poate cineva o va vedea/auzi și ma va ajuta mai departe.tin sa menționez, ca acum fetița este sub supraveghere medicala, psihiatrica, cu tratament, din momentul în care individul ăsta a primit dreptul de a o vedea zilnic prin video.o terorizează, ma obliga sa țin fata zilnic în fata telefonului pt ca el,, sa vorbească,, cu ea, dar în afara de injurii, jigniri, șamd nu aud din gura lui. Ne terorizează pe toți!!!
Nu vreau sa ajungă fetita pe mana unui asemenea om.Povestea e mai lunga, dar poate reușesc sa discut cu cineva mai pe larg..
Va rog din suflet, nu stiu la cine sa mai apelez, sunt disperata ????????????????????????