avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tatăl fetiței mele(fostul Concubin) este agresiv ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tatăl fetiței mele(fostul Concubin) este agresiv verbal și ...

Ma poate oare ajuta cineva,va rog! , E legat de mine și fetița mea de numai 11 luni. Pe scurt:tatăl ei nu a recunoscut-o la naștere, (am nascut in germania) - tatăl turc;după ce Dumnezeu mi-a scos în cale un om cu suflet bun, la ceva timp după întoarcerea mea în țară, cel din germania a început sa,, își dea interesul,, față de fetiță. Nu a contribuit cu nimic pana acum, m a dat în judecata pt drepturile lui, dar țin sa menționez ca eu am fugit din germania de frica lui(fetița trecuta atunci doar pe numele meu), el fiind agresiv cu mine, fizic și verbal.nu a avut contact cu ea decât acum 2 luni, 10 minute fata în fata, și zilnic pe video. Nici nu știe ce mănâncă fata de exemplu, nu întreabă nimic legat de ea. A facut recunoaștere in fata notarului, cu un test făcut ilegal în Austria, fara știrea mea, si acum ne judecam.
Prin ordonanță de urgenta, a primit ore de vizită și video call 10 min in fiecare zi. Ma,, supun,, admiterii instantei, dar el nu arata niciun interes fata de fiica mea, ba mai mult, ma jignește pe mine și întreaga familie, si ma amenință că îmi va lua fetița.Nu mai putem suporta asta din partea lui, are dosar penal la poliție în România, pt amenințare, am msj și audio traduse și date judecătoriei și poliției.. Va rog din suflet sa ma ajutați cumva, un sfat, o idee, vreau sa fac povestea mea publica, poate cineva o va vedea/auzi și ma va ajuta mai departe.tin sa menționez, ca acum fetița este sub supraveghere medicala, psihiatrica, cu tratament, din momentul în care individul ăsta a primit dreptul de a o vedea zilnic prin video.o terorizează, ma obliga sa țin fata zilnic în fata telefonului pt ca el,, sa vorbească,, cu ea, dar în afara de injurii, jigniri, șamd nu aud din gura lui. Ne terorizează pe toți!!!
Nu vreau sa ajungă fetita pe mana unui asemenea om.Povestea e mai lunga, dar poate reușesc sa discut cu cineva mai pe larg..
Va rog din suflet, nu stiu la cine sa mai apelez, sunt disperata ????????????????????????
Ultima modificare: Miercuri, 25 Mai 2022
Ella2306, utilizator
Vorbiti mai.pe larg cu un avocat in cadrul unei consultatii plătite ,e foarte simplu.Pana atunci cu un alt tel filmati reactiile fetei cand vorbeste cu tatal,vocabularul acestuia,inregistrati daca va ameninta etc..
Va mulțumesc! Avocat avem, de filmat, am filmat, la politie am fost, dar omul acesta nu se liniștește. Sa speram ca instanța de judecată o sa își dea seama ce fel de om este
inregistarile le veti depune in instanta cand va veti judeca, inteleg ca acum e o hotarare provizorie pe ordonanta.
Gi-jane2, da, hotărâre prin ordonanță. Și azi a fost în casa, la ore de vizită, a rezistat 20 de minute, si apoi, din nimic a început scandal, jigniri, amenințări gen,, iti arat eu ție,, șamd.. El nu arata niciun interes fata de ea,, ce avem noi, discuții, nu își au locul aici. Ieri la fel, am fost nevoita sa chem poliția, si de fata cu ei era foarte agitat și greu se abține sa nu înjure. Și chiar nu l-a provocat nimeni cu nimic. Eu am evitat sa am vreo discuție cu el, în afara celor care o privesc pe fetiță. Dar el nici măcar nu întreabă, având în vedere ca nu a fost cu ea de la 1 luna și jumătate
Nu intelege nimeni ce vrea omul asta:a primit drept de vizita, videocall zilnic sa vada fetița, ce mai vrea?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca aveti av.acesta ar trebui sa va explice ,sa va sfatuiasca asupra variantelor de actiune etc..Dvs aveti o nevoie de a comunica problema mai mult decat de sfaturi juridice..
Ultima modificare: Joi, 26 Mai 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comună Adriandrumas Adriandrumas Sunt tata am o fetiță de 9 luni suntem in divorț am facut ordonanță PREȘIDENTIALA si mia facut programul de 2 ori pe săpt in fiecare luni si vineri de ... (vezi toată discuția)
Vreau să divorțez, dar soțul mă amenință că mă distruge, mă lasă în strada și nu îmi da fata. nu știu ce să fac, nu vreau să mi se întâmple aceste lucruri Badea maria ramona Badea maria ramona Avem împreună o proprietate dar nu ne mai înțelegem el bea zilnic uneori peste măsură eu am decis sa mă despart de el ne mai suportând certurile și ... (vezi toată discuția)
Agresiune verbala asupra minorilor mamazzz mamazzz Buna ziua, Stau intr-un bloc impreuna cu fetita mea de 6 ani. Din pacate avem o vecina care nu prea apreciaza exuberanta copiilor ce se joaca in fata ... (vezi toată discuția)