avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Activitate iutkaiudit

Activitate iutkaiudit

Răspuns la discuția Prescriere credit
Despre ce demersuri ar fi vorba? multumesc
Buna seara,.Un credit luat in 2008 pe trei ani si la care ultima rata s-a platit in decembrie2012 este prescris? multumesc
Buna seara.As dori sa primesc un raspuns sau un sfat referitor la urmatoarea situatie:locuiesc in casa parinteasca care este pe numele bunicului meupatern decedat de 20 ani.Cei doi frati ai tatalui meu si-au primit fiecare
"partea lui"cum se spune la tara dar fara nici un inscris(fiind vorba de bani) urmand ca imobilul in care locuim sa-i revina tatalui meu.Bunicul a decedat inainte de a reusi sa puna lucrurile in ordine asa ca cei doi frati au oretentii egale cu tatal meu.Din cauza neintelegerilor nici nu se poate pune problema succesiunii(nici unul nu cedeaza)dar imobilul unde locuiesc eu personal are nevoie urgenta de imbunatatiri asa ca as vrea sa stiu ce si cum se poate face ca la succesiune sa se tina cont de investitia facutade mine,VA MULTUMESC
Buna ziua.Azi in sfarsit am reusit sa vorbesc cu avocatul care mi-a spus si el acelasi lucru ca dvs dar cand l-am intrebat cand se judeca contestatia mi-a raspuns ca nu mai devreme de sept-oct,Este posibil sa nu stie cand are termen?
Buna seara.In urma unor probleme nedorite am ajuns in situatia sa nu pot plati ratele deci am primit somatie de executare silita.In termenul legal de 15 zile am contactat un avocat pt a depune contestatie la executare. Dupa ce am platit onorariul avocatul mi-a spus ca ma anunta cand sunt noutati,dar noutatile le-am primit eu sub forma instiintarii de poprire pe salariu. Avand in vedere ca avocatul nu mai raspunde la telefon ce pot face?mentionez ca eu nu am vazut nici un act in afara de contractul de asistenta juridica
Răspuns la discuția contestatie executare silita
In ce cuantum
Răspuns la discuția contestatie executare silita
Buna ziua.Am si eu o intrebare:contestatia la executarea silita are si o taxa care trebuie platita? multumesc
Buna seara.In 2008 am luat un credit pe 5 ani,dar am divortat si nu am mai putut plati ultimele12 rate.Pt ca nu am reusit sa ajung la o intelegere cu banca,adica rate mai mici pe care sa le pot plati de cca 4 ani nu am mai achitat nimic.Intre timp primeam somatii de plata care spuneau ca in termen de nu stiu cat sa platesc aproape toata restanta sau macar jumate,ceea ce nu aveam cum.Acum mi-a venit instiintarea de executare.Intrebarea mea este daca debitul s-a prescris si daca pe acesta baza pot face contestatie la executare.Multumesc