avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie executare-poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie executare-poprire pe salariu

Buna seara.In urma unor probleme nedorite am ajuns in situatia sa nu pot plati ratele deci am primit somatie de executare silita.In termenul legal de 15 zile am contactat un avocat pt a depune contestatie la executare. Dupa ce am platit onorariul avocatul mi-a spus ca ma anunta cand sunt noutati,dar noutatile le-am primit eu sub forma instiintarii de poprire pe salariu. Avand in vedere ca avocatul nu mai raspunde la telefon ce pot face?mentionez ca eu nu am vazut nici un act in afara de contractul de asistenta juridica
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 22:32, 26 Iunie 2017
Contestația la executare nu suspendă procedura de executare silită. Chiar și dacă avocatul a fost de bună credință și a depus acțiunea de contestare în instanță, prin asta nu se suspendă poprirea pe salariu, executorul continuă pe mai departe procedura.
Daca contestatia la executare vi se admite , banii popriti vi se vor restitui.
Buna ziua.Azi in sfarsit am reusit sa vorbesc cu avocatul care mi-a spus si el acelasi lucru ca dvs dar cand l-am intrebat cand se judeca contestatia mi-a raspuns ca nu mai devreme de sept-oct,Este posibil sa nu stie cand are termen?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde de cat de aglomerata este judecatoria ... eu am fost in situatia dumneavoastra.. si abia dupa 5 luni am primit termen .. asa ca nu v-a impacientati. Asa se lucreaza in Romania.
Avocatul nu-i prooroc să știe când o să vă fixeze judecătorul termen de judecată.

Puteți să verificați dvs în portalul instantelor când se va fixa termenul: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire, contestatie la titlu mirela_7 mirela_7 Buna ziua, In anul 2008 luna august am facut un credit si un card de credit.Am putut platii pana in anul 2009 luna martie.In anul 2014 am primit un titlu de ... (vezi toată discuția)
Datorie 1700 lei din 2014, executare silita de 5000 lei in 2021 Vlad N. Vlad N. In 2014 am cerut de la Provident 1700 lei (nu mi-am primit salariul). In luna urmatoare am ramas fara loc de munca si cu datorii care se strangeau. In oct. ... (vezi toată discuția)
Poprire theomihai2 theomihai2 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema, deoarece nu am cum sa imi angajez un avocat. In anul 2012 am facut un credit la TBI in valoare de 8000 lei ... (vezi toată discuția)