Bună seara!Un membru din Consiliul de Administrație din învățământ care este și Președintele Comitetului de Părinți de profesie avocat poate reprezenta instituția de învățământ in instanța de judecată pe litigii de muncă? Mulțumesc!
Bună ziua! Sunt funcționar public cu atribuții speciale! Pot desfașura activităti comerciale unde sunt acționar la o Întreprindere familială cu profil alimentație publica?
Bună ziua! Lucrez într-o unitate de învățământ cu program ora 22-6 de duminică seara pâna vineri dimineața! Beneficiez de spor de noapte 25% iar conducere unității nu dorește să imi acorde libere plătite pentru zilele de duminică și sărbători legale conform contractului colectiv de muncă elaborat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației! Ce sfat imi recomandați! Mulțumesc!
Buna seara! Sunt angajat la o unitate de invațamant încadrat ca Supraveghetor de noapte studii medii post dobândit prin concurs perioada nedeterminată . Am solicitat transformarea postului din studii medii in studii superioare sau promovare pe alte posturi . Menționez ca sunt absolvent cu studii superioare 5 ani si 2 ani master. Cererea a fost respinsă de conducerea unității si consiliul de administrație motivînd ca postul scos la concurs a fost pe studii medii si am acceptat. Ce soluție imi dați pentru obținerea drepturilor salariale pe studii superioare. Va mulțumesc!