avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Bună ziua! Sunt funcționar public cu atribuții ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Bună ziua! Sunt funcționar public cu atribuții speciale! Pot ...

Bună ziua! Sunt funcționar public cu atribuții speciale! Pot desfașura activităti comerciale unde sunt acționar la o Întreprindere familială cu profil alimentație publica?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:04, 12 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteti desfasura astfel de activitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public infiintare if andreea_das andreea_das Buna ziua, Sunt functionar public, cu atributii de asistent social (intr-o Directie de asistenta sociala) si as dori sa deschid pe numele meu, impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Daca sunt angajat ca functionar public pot fi cenzor la societati comerciale, asociatii de proprietari etc? mghmilanistul mghmilanistul Daca sunt angajat ca functionar public pot fi cenzor la societati comerciale, asociatii de proprietari etc? Imi permite legea functionarilor publici acest ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitatile functionarilor publici cielodellasera cielodellasera Buna seara. Am o nelamurire si sper sa ma puteti elucida. Stiu ca potrivit art. 94 alin (2) lit. c) din [b]Legea nr. 161/2003 privind ... (vezi toată discuția)