avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Lucrez într-o unitate de învățământ ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Lucrez într-o unitate de învățământ cu program ...

Bună ziua! Lucrez într-o unitate de învățământ cu program ora 22-6 de duminică seara pâna vineri dimineața! Beneficiez de spor de noapte 25% iar conducere unității nu dorește să imi acorde libere plătite pentru zilele de duminică și sărbători legale conform contractului colectiv de muncă elaborat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației! Ce sfat imi recomandați! Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 10 Octombrie 2022
Terminator30, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:55, 10 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Lucrati numai de noapte ?

Sesizati Inspectia Muncii.
Ultima modificare: Luni, 10 Octombrie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vă rog frumos să-mi oferiți un răspuns pt. următoarea speță ... doacea86 doacea86 Vă rog frumos să-mi oferiți un răspuns pt. următoarea speță : - sunt bugetară, lucrez 40 de ore pe săptămană în ture numai de noapte de la orele ... (vezi toată discuția)
Pontaj paznic unitate scolara geoo83 geoo83 Orele de lucru ale paznicilor din scoala se face in ture 12/24 - 12 /48. Va rog sa -mi spuneti care este numarul orelor de liber cu care vor fi compensati ... (vezi toată discuția)
Este legal sa lucrezi toate zilele de weekend intr-o luna yoooo yoooo Buna ziua, Vs rog sa ma ajutati cu 2 nelamuriri ? -> din punct de vedere legal este ok sa lucrezi toate weekendurile dintr-o luna in conditiile in ... (vezi toată discuția)