avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaelatns

Activitate Mihaelatns

Va multumesc!

ynocentta a scris:

fFratii dv sa incheie cedare in favoarea dv care deveniti proprietar exclusiv si putetti dispune de bunul mobil dupa propriul interes
Initial il inmatriculati pe rolul dv fiscal,ulterior il puteti instraina
Succes !

Răspuns la discuția Vânzare autoturism
Va mulțumesc pentru raspuns, însă nu știu cum se procedează. La acte ma refer.

raluk0207 a scris:

Dacă autoturismul a fost cuprins in certificatul de mostenitor, îl puteți vinde împreună, toti moștenitorii.
Nu trebuie să faceți partajul înainte.

Bună ziua, tatăl meu a decedat, am făcut succesiunea dar nu și partajarea. Eu impreuna cu cei doi frați dorim să vindem un autoturism al carui proprietar a fost tata nostru. Cum se procedează cu actele de vanzare-cumpărare? Specific ca eu lucuiesc in Ilfov iar frații mei in Bucuresti. Se fac trei contracte sau va trebui făcută partajarea, în urma căreia să rămână doar un proprietar? Sau alta soluție există? Vă multumesc!
Răspuns la discuția Vânzare autoturism
Mulțumesc frumos!

Bună ziua, tatăl meu a decedat acum 2 ani. Mama dorește să vândă autoturismul pe care îl deținea tatăl meu. Am facut succesiunea dar încă nu am ajuns la partajare. Putem vinde autoturismul? Cum procedăm? Vă mulțumesc!
Acum 3 zile pe DN1, dorind să mă deplasez către București, m-am urcat intr-un maxi-taxi în care nu erau locuri libere, aflandu-se mai multi calatori in picioare. Am achitat călătoria, șoferul a aruncat nervos bacnota de 50 lei către geamul din dreptul dansului, m-am ținut de bara de lângă scaunul șoferului, nu a durat 1 minut punând o frână bruscă, dorind să evite impactul cu autoturismul din față. Persoanele din spate au fost aruncate în față, eu fiind prima persoana din față, lângă mine aflandu-se o altă doamnă care se ținea de aceeași bara, au fost am fost aruncată în parbriz, alegandu-mă cu fractura nazala, dureri cervicale și fața tumefiata. Politia rutieră a fost în apropiere, am fost transportată la spital pentru investigații de către Pompierii Smurd. Șoferul nu s-a mai interesat de starea mea decât la câteva ore după accident. Cum vor evolua lucrurile și care sunt pasii care vor trebui urmați?