avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Activitate marinicafarafrica

Activitate marinicafarafrica

Am înțeles. Multumesc

Mihăilă Sebastian a scris:

Incercati sa il sesizati printr-o notificare, in scris. Daca tot nu va raspunde, sesizare la primarie.

Salutare.
De câteva luni, sesizez verbal președintele de bloc, sa treacă la întreținere mai multe persoane care locuiesc în bloc, însă refuza, spune, o sa*! Ce este de făcut, unde sa sesizez?
Multumesc. Am sa sun si la M. Mediului. Am sunat la Politie si am fost dezamagit de raspuns, nu poate fi amendat pentru ca e pe proprietatea lui deoarece el a cumparat ca toti cei lanti locatari, locul de parcare. ! Proprietarul tetenului poate defrisa oce pom in afara de nuc care este protejat prin lege ! Pe domeniul public daca taia putea fi amendat. Cred ca noi ca asociatie de proprietari putem impune in regulamentul de buna convietuire a blocului sa nu se mai taie pomii dintre parcari, doar mutati !
Astazi am opservat ca un vecin a taiat pomul din zona de parcare. Parcarile sunt cumparate de proprietari intr un complex rezidential. Dezvoltatorul a plantat pomi in jurul blocului iar acest individ in loc sa protejeze pomii el s a apucat sa taie. Raspunsul lui a fost ca il incurca cind parca si e pe proprietatea lui ! Stie cineva acest individ poate primii amenda pentru ca a taiat pomuli ?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deci trebuie sa purtam masca cind intram in bloc chiar daca stim s au nu ca in bloc sunt persoane infectate.
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nici cum sa spuna numele doar ca sunt persoane infectate si sa poarte masca pe holurile blocului si in lift. Eu asta vad normal ! Desinfectant este la intrare..
2 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asa este nu condamn,dar preventi ma gindesc ca oamenii trebuie sa stie . Poate asa vor puta si masca . Inca doua familii infectate si ne baga blocul in carantina si nu prea e convenabil !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mentionez ca blocul este in Ilfov unde masca nu este obligatorie afara iar cind se intra in bloc nimeni nu poarta masca finca stiu ca nu sunt cazuri dar uite ca acum sunt doua !
Daca avem doua familii in bloc cu , Covid, trebuie instiintati toti locatarii printr un afis ?
Perfect! Mumtumim