avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Salutare. De câteva luni, sesizez verbal ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Salutare. De câteva luni, sesizez verbal președintele de bloc, ...

Salutare.
De câteva luni, sesizez verbal președintele de bloc, sa treacă la întreținere mai multe persoane care locuiesc în bloc, însă refuza, spune, o sa*! Ce este de făcut, unde sa sesizez?
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 11:45, 20 Iulie 2022
Incercati sa il sesizati printr-o notificare, in scris. Daca tot nu va raspunde, sesizare la primarie.
Am înțeles. Multumesc

Mihăilă Sebastian a scris:

Incercati sa il sesizati printr-o notificare, in scris. Daca tot nu va raspunde, sesizare la primarie.

Informarea presedintelui a fost verbala sau prin inscris?
Daca ati depus cerere la asociatia de proprietari pentru actualizare numar persoane,responsabil pentru materializarea cererii si modificarea in evidentele de calcul intretinere lunara apartine exclusiv presedintelui de asociatie
Pentru a preintampina situatii neplacute aveti dreptul sa reveniti cu cerere comunicata prin corespondenta postala cu confirmare de primire
Si cum propuneti dvs o cale legala ca sa treaca mai multe persoane la intretinere la unele apartamente astfel incat sa nu aibe probleme? mai ales daca proprietarii nu anunta..
Avem si noi aceeasi problema...



Mihăilă Sebastian a scris:

Incercati sa il sesizati printr-o notificare, in scris. Daca tot nu va raspunde, sesizare la primarie.

Ultima modificare: Miercuri, 20 Iulie 2022
vali m, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casuta postala a asociatiei! Maria2143 Maria2143 Care este casuta postala a asociatiei daca vrei sa expediezi o felicitare de Craciun, o scutire de la plata cotelor de intretinere pt. ca ti-ai prelungit ... (vezi toată discuția)
Contact asociatie de proprietari + administratie Alexandra Chicos Alexandra Chicos Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie; nu reusesc sa gasesc pe Google unde as putea sa ma adresez sau sa gasesc cum pot instiinta Asociatia de ... (vezi toată discuția)
Efectuare reparatii pe acoperisul blocului de catre persoane neautorizate misha20 misha20 Buna ziua, Vrea sa va intreb cum ar trebui sa se procedeze corect in urmatoarea situatie si ce as putea sa fac, cui sa ma adresez: Cu o saptamana in urma ... (vezi toată discuția)