avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Activitate Ioana2211

Activitate Ioana2211

Discuție Documente cic
Buna ziua. Din luna mai sunt in prenatal,firma la care lucram incetand activitatea in luna iunie facand demersurile de intrare in insolventa. Desi am fost cu concediile de maternitate la zi nu am fost platita pe motiv ca nu au bani. M-am resemnat in ideea ca imi depun dosarul pentru indemnizatia de crestere copil si iau de acolo banii dar aici este problema: directorul de la resurse umane ce mi-a spus clar in urma cu o luna ca mai este angajat part-time pentru a se ocupa de documentele angajatilor nu imi raspunde la telefon,nici la mesaje,sediul firmei s-a desfiintat si nu am unde sa ma duc sa o caut personal. Au trecut cele 43 de zile de la nasterea copilului si vreau sa imi depun dosarul dar nu stiu cum sa dau de ea pentru a imi completa documentele. Ce solutii am?
Buna ziua. Din luna mai sunt in prenatal,firma la care lucram incetand activitatea in luna iunie facand demersurile de intrare in insolventa. Desi am fost cu concediile de maternitate la zi nu am fost platita pe motiv ca nu au bani. M-am resemnat in ideea ca imi depun dosarul pentru indemnizatia de crestere copil si iau de acolo banii dar aici este problema: directorul de la resurse umane ce mi-a spus clar in urma cu o luna ca mai este angajat part-time pentru a se ocupa de documentele angajatilor nu imi raspunde la telefon,nici la mesaje,sediul firmei s-a desfiintat si nu am unde sa ma duc sa o caut personal. Au trecut cele 43 de zile de la nasterea copilului si vreau sa imi depun dosarul dar nu stiu cum sa dau de ea pentru a imi completa documentele. Ce solutii am?
Răspuns la discuția Prenatal si postnatal
M-am gandit ca s-a schimbat legea intre timp pentru ca toata lumea spune ca numai primesc indemnizatia daca nu raman 42 de zile. Va multumesc
Buna seara. Imi poate spune cineva ce se intampla daca numai raman 42 de zile dupa nastere de postnatal? Medicul curand mi-a dat scrisoare pt prenatal de la 28 de saptamani datorita unor probleme fiind vorba de nastere prin cezariana programata dinainte si acum s-a schimbat povestea,vrea sa nasc natural dar e posibil sa depasesc cele 84 de zile de prenatal. Ce solutie exista?
Răspuns la discuția Concediu prenatal-faliment
Va multumesc pentru raspunsul prompt. Eu am dus prenatalul si pe luna iunie. M-ar ajuta cu ceva daca as face o plangere la CNAS avand in vedere ca salariul reprezinta concediul de maternitate? Va multumesc.
Buna ziua! Lucrez de 14 luni la actualul loc de munca;de pe 02.05 am intrat in concediu prenatal si trebuia sa primesc salariul pe 09.06 conform contractului de munca dar asta nu s-a intamplat. La telefon mi s-a spus ca urmeaza niste sedinte sa se decida daca firma intra in faliment si ca nu se stie daca primesc salariul. Exista vreo cale prin care imi pot obtine salariul? Multumesc.