avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu prenatal-faliment
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu prenatal-faliment

Buna ziua! Lucrez de 14 luni la actualul loc de munca;de pe 02.05 am intrat in concediu prenatal si trebuia sa primesc salariul pe 09.06 conform contractului de munca dar asta nu s-a intamplat. La telefon mi s-a spus ca urmeaza niste sedinte sa se decida daca firma intra in faliment si ca nu se stie daca primesc salariul. Exista vreo cale prin care imi pot obtine salariul? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:20, 12 Iunie 2017
Angajator in insolventa: Ce drepturi au angajatii si cum isi pot recupera ei salariile neachitate?
www.avocatnet.ro/content/art...
Va multumesc pentru raspunsul prompt. Eu am dus prenatalul si pe luna iunie. M-ar ajuta cu ceva daca as face o plangere la CNAS avand in vedere ca salariul reprezinta concediul de maternitate? Va multumesc.
Cred ca va poate ajuta o sesizare la Casa de Asigurari de Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma la care lucrez nu mai da bonuri de masa Victorina20 Victorina20 Buna ziua, firma la care lucrez a intrat in insolventa si am inteles ca bonurile pe luna mai nu le mai primim (teoretic trebuia pana pe 20 iunie sa le primim) ... (vezi toată discuția)
Daca firma unde lucrez este in insolventa ghidusha ghidusha Buna ziua, Daca firma unde lucrez este in insolventa, iar eu intru in concediu prenatal si apoi maternal, insa firma nu mi-a mai platit salariul din luna ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii neplatite flori9 flori9 Buna seara, Va rog ajutati-ma cu un raspuns in ceea ce priveste recuperarea salariilor neplatite, dinaintea intrarii societatii in insolventa. Acum ... (vezi toată discuția)