avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Firma la care lucrez nu mai da bonuri de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Firma la care lucrez nu mai da bonuri de masa

Buna ziua, firma la care lucrez a intrat in insolventa si am inteles ca bonurile pe luna mai nu le mai primim (teoretic trebuia pana pe 20 iunie sa le primim) dar este legal asa? Plus ca pe data de 25 iunie nu o sa ne mai luam banii ( avans luna iunie) ce pot face legal pentru a imi recupera aceste drepturi ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:16, 20 Iunie 2017
Angajator in insolventa: Ce drepturi au angajatii si cum isi pot recupera ei salariile neachitate?
www.avocatnet.ro/content/art...
Multumesc dar nu zice nimic de bonuri de masa. este legal sa nu mai dea bonuri de masa pe luna mai ? Multumesc
Nu este corect, daca acordarea bonurilor este reglementata intr-un document aplicabil angajatorului dvs.
Da este specificat in contractul de munca "alte adaosuri - bonuri de masa", iar el spune ca nu are banii.
In acest caz, nu prea mai aveti ce face decat sa urmati pasii din acel articol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme drepturi salariale firma aflata in insolventa ContSters97220 ContSters97220 Sunt angajat la o societate comerciala care a intrat in insolventa. Pentru luna mai s-au dat avansurile tarziu prin 20 iunie, dar mie nu mi s-a avans ci mi ... (vezi toată discuția)
Salarii restante pentru perioada de dupa deschiderea insolventei laurentiun1 laurentiun1 Buna ziua, Firma la care am lucrat a intrat in insolventa la sfarsitul anului trecut. Dupa deschiderea insolventei, am mai lucrat X luni fara a primi ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal-faliment Ioana2211 Ioana2211 Buna ziua! Lucrez de 14 luni la actualul loc de munca;de pe 02.05 am intrat in concediu prenatal si trebuia sa primesc salariul pe 09.06 conform contractului ... (vezi toată discuția)