avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... PROBLEME DREPTURI SALARIALE FIRMA AFLATA IN INSOLVENTA
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

PROBLEME DREPTURI SALARIALE FIRMA AFLATA IN INSOLVENTA

Sunt angajat la o societate comerciala care a intrat in insolventa. Pentru luna mai s-au dat avansurile tarziu prin 20 iunie, dar mie nu mi s-a avans ci mi s-au trecut toti bani la plata, fiindca am fost 10 zle in concediu de odihna. Deci toti colegi de munca au luat avans iar eu nu. Pentru luna iunie nu s-a dat la nimeni nici un ban, nici pana astazi. In data de 20.07.09 s-a tinut o sedinta la sediul firmei si judecatorul sindic le-a spus sefilor de sectii ca pentru luna mai nu se mai dau decamdata bani ci se vor da in decurs de 3 luni s-au mai mult. Deci in concluzie eu nu am primit nici un ban de la 1mai si pana in prezent 25 07 09. Ma inereseaza daca s-a procedat corect cu blocarea banilor pe luna mai si nu sunt sigur daca se vor mai da. Cum as putea proceda sa-mi recuperez banii pe luna mai, macar avansul caci dupa cum am spus colegii si-au luat macar avansurile. Pentru luna iunie sunt promisiuni ca se vor da banii dar nu se stie cand.

Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Iulie 2009
ContSters97220, utilizator
Cel mai recent răspuns: tdc , utilizator 15:48, 31 Iulie 2009
Singura varianta legala posibila este actionarea firmei in judecata pentru plata drepturilor salariale!
:)
in nici un caz sa nu faceti ce spune dl. Grigore:P
depuneti la Tribunal la sectia Comerciala, o cerere de inscriere la masa credala.
Cand se va deplasa un judecator sindic roman la sediul societatii insolvente ma fac popa.:tooth:
ala care a venit si v-a aburit ca o sa vi se dea salariile pe la toamna era administratorul judiciar.
eu m-as cara in alta parte si sumele de recuperat salariile le vei primii dar mai tarziu.
Nu pierde timpul ,2% din societatile intrate in reorganizare scapa de faliment, restul se duc de rapa si la sfarsit angajatii constata ca au muncit degeaba si au pierdut si vechimea si asigurarea medicala.
Buna ziua,
poate va ajuta si raspunsurile pe care le-am primit eu legat de aceeasi problema:
tdc a scris:

Buna ziua,
poate va ajuta si raspunsurile pe care le-am primit eu legat de aceeasi problema:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salarii restante dididiana dididiana Buna seara, Am lucrat la o companie ce nu si-a achitat obligatiile salariale catre mine si colegii timp de 3 luni. firma a intrat in insolventa iar confirm ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa - acte incetare activitate IoanaNed IoanaNed Firma la care am lucrat a intrat in insolventa in Iulie, iar in Septembrie am primit decizia de concediere de la lichidator (toti angajatii). Daca firma a ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu sediul cand o firma da faliment mihaelabella mihaelabella Buna ziua. Am si eu o intrebare care ma framanta de ceva vreme. Am un Partament in care am sediul unei firme care a dat afliment, ideea este ca atunci cand s-a ... (vezi toată discuția)