Sunt angajat la o societate comerciala care a intrat in insolventa. Pentru luna mai s-au dat avansurile tarziu prin 20 iunie, dar mie nu mi s-a avans ci mi s-au trecut toti bani la plata, fiindca am fost 10 zle in concediu de odihna. Deci toti colegi de munca au luat avans iar eu nu. Pentru luna iunie nu s-a dat la nimeni nici un ban, nici pana astazi. In data de 20.07.09 s-a tinut o sedinta la sediul firmei si judecatorul sindic le-a spus sefilor de sectii ca pentru luna mai nu se mai dau decamdata bani ci se vor da in decurs de 3 luni s-au mai mult. Deci in concluzie eu nu am primit nici un ban de la 1mai si pana in prezent 25 07 09. Ma inereseaza daca s-a procedat corect cu blocarea banilor pe luna mai si nu sunt sigur daca se vor mai da. Cum as putea proceda sa-mi recuperez banii pe luna mai, macar avansul caci dupa cum am spus colegii si-au luat macar avansurile. Pentru luna iunie sunt promisiuni ca se vor da banii dar nu se stie cand.
in nici un caz sa nu faceti ce spune dl. Grigore:P
depuneti la Tribunal la sectia Comerciala, o cerere de inscriere la masa credala.
Cand se va deplasa un judecator sindic roman la sediul societatii insolvente ma fac popa.:tooth:
ala care a venit si v-a aburit ca o sa vi se dea salariile pe la toamna era administratorul judiciar.
eu m-as cara in alta parte si sumele de recuperat salariile le vei primii dar mai tarziu.
Nu pierde timpul ,2% din societatile intrate in reorganizare scapa de faliment, restul se duc de rapa si la sfarsit angajatii constata ca au muncit degeaba si au pierdut si vechimea si asigurarea medicala.