avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii restante pentru perioada de dupa deschiderea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii restante pentru perioada de dupa deschiderea insolventei

Buna ziua,

Firma la care am lucrat a intrat in insolventa la sfarsitul anului trecut. Dupa deschiderea insolventei, am mai lucrat X luni fara a primi salariul.
Conform articolului 75/85/2014, am trimis o cerere de plata catre administratorul judiciar si firma in cauza, dar nu am primit vreun raspuns.
Cum procedez in continuare?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:48, 7 Mai 2018
Angajator in insolventa: Ce drepturi au angajatii si cum isi pot recupera ei salariile neachitate?
www.avocatnet.ro/content/art...
asta nu se refera la situatia mea. Salariile anterioare intrarii in insolventa se inscriu la masa credala, nu cele ulterioare.
Ultima modificare: Luni, 7 Mai 2018
laurentiun1, utilizator
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare aleluta aleluta Buna ziua, am si eu o intrebare, am lucrat la o firma si nu mi-am obtinut ultimele drepturi salariale, am inteles ca firma intra in insolventa, ce sanse am ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii neachitate de la firma aflata în insolventa lemontee lemontee Bună seara! Firma la care am lucrat a întrat în insolventa, iar, la ora actuala, am 3 salarii dinainte de insolventa și 4 de după, neachitate, deoarece ... (vezi toată discuția)
Insolventa client mirelanicola.72 mirelanicola.72 Buna dimineata! va rog daca se poate sa ma indrumati cu privire la pasii de urmat in cazul in care un client ne anunta neoficial (printr-un sms trimis ... (vezi toată discuția)