avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... daca firma unde lucrez este in insolventa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

daca firma unde lucrez este in insolventa

Buna ziua, Daca firma unde lucrez este in insolventa, iar eu intru in concediu prenatal si apoi maternal, insa firma nu mi-a mai platit salariul din luna ianuarie pana in iulie. Exista o lege in care eu ca si viitoare mama sa imi recuperez banii din salariile neplatite? multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:43, 29 Septembrie 2016
Cititi aceste articole , care detaliaza problema dvs. :
Angajator in insolventa: Ce drepturi au angajatii si cum isi pot recupera ei salariile neachitate?

www.avocatnet.ro/content/art...

sau

Angajator in insolventa: Ce se intampla cu salariatii?

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal-faliment Ioana2211 Ioana2211 Buna ziua! Lucrez de 14 luni la actualul loc de munca;de pe 02.05 am intrat in concediu prenatal si trebuia sa primesc salariul pe 09.06 conform contractului ... (vezi toată discuția)
Angajata la o firma in insolventa CilianMelisa CilianMelisa Buna ziua . Sunt intr-o situatie destul de complicata . Sunt insarcinata si sunt angajata la o firma care este in insolventa de ceva timp . In august am primit ... (vezi toată discuția)
Recuperare restante salariale iosifgherca iosifgherca Buna ziua, Am o intrebare pentru cine stie sa imi raspunda. Lucrez la o firma care din anul 2008 este in insolventa. Au fost aprobate 3 planuri de ... (vezi toată discuția)