avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate Rox23

Activitate Rox23

Mulțumesc mult de ajutor!
Și eu ma îndoiesc deși bunicul susține asta sus și tare , in cazul in care nu exista o copie sau contractul nu a existat vreodată ce este de făcut?
Buna , bunicul a cumpărat o casa in anul 1974 de la o familie de nemți, din câte am înțeles pe vremea aceea contractele se făceau la tribunal , arhiva tribunalului a ars împreuna cu contractul bunicului , de atunci bunicul locuiește in aceeași casa dar nu are nici un act care sa ateste ca el este proprietar, țină sa mentionez ca nu mai știm nimic de familia de nemți , ei au plecat după revoluție in Germania. Bunicul figurează doar in registrul agricol al primăriei , iar pe cartea funciară apare numele neamtului
Buna , bunicul a cumpărat o casa in anul 1974 de la o familie de nemți, din câte am înțeles pe vremea aceea contractele se făceau la tribunal , arhiva tribunalului a ars împreuna cu contractul bunicului , de atunci bunicul locuiește in aceeași casa dar nu are nici un act care sa ateste ca el este proprietar, țină sa mentionez ca nu mai știm nimic de familia de nemți , ei au plecat după revoluție in Germania. Bunicul figurează doar in registrul agricol al primăriei , iar pe cartea funciară apare numele neamtului
Discuție Intabulare casa
Buna! Bunicul meu a cumpărat o casa de la o familie de nemți in anul 1974 pe vremea aceea din câte am înțeles contractele de vânzare - cumpărare se făceau la tribunal , așa ca contractul bunicului era in tribunal când arhiva a ars cu tot cu contract, pana in ziua de azi nu sa mai făcut o un alt contract sau o hârtie care sa ateste ca bunicul a cumpărat casa. Nemți au plecat in Germania după revoluție și nu mai știm nimic de ei, bunicul figurează doar in registrul agricol al primăriei însă pe cartea funciară apare numele neamtului !!! Ce se poate face in situația asta ?