Buna , bunicul a cumpărat o casa in anul 1974 de la o familie de nemți, din câte am înțeles pe vremea aceea contractele se făceau la tribunal , arhiva tribunalului a ars împreuna cu contractul bunicului , de atunci bunicul locuiește in aceeași casa dar nu are nici un act care sa ateste ca el este proprietar, țină sa mentionez ca nu mai știm nimic de familia de nemți , ei au plecat după revoluție in Germania. Bunicul figurează doar in registrul agricol al primăriei , iar pe cartea funciară apare numele neamtului
Si bunicul trebuia sa aiba un exemplar din contractul cu neamtul. Daca in CF apare numele neamtului inseamna ca bunicul nu si-a intabulat casa. Solutia este sa ceara in instanta sa se constate ca este proprietar prin uzucapiunea de 30 ani, daca a locuit tot timpul acolo, incepand cu anul 1974
Intabulare casa
Rox23
Buna! Bunicul meu a cumpărat o casa de la o familie de nemți in anul 1974 pe vremea aceea din câte am înțeles contractele de vânzare - cumpărare se ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune de 30 ani
mcrucita
Tata ar vrea sa deschida o ACTIUNE IN REVENDICARE prin care sa dobandeasca proprietatea asupra terenului de sub casa, a curtii si gradinii aferente invocand ... (vezi toată discuția)