avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare casa

Buna! Bunicul meu a cumpărat o casa de la o familie de nemți in anul 1974 pe vremea aceea din câte am înțeles contractele de vânzare - cumpărare se făceau la tribunal , așa ca contractul bunicului era in tribunal când arhiva a ars cu tot cu contract, pana in ziua de azi nu sa mai făcut o un alt contract sau o hârtie care sa ateste ca bunicul a cumpărat casa. Nemți au plecat in Germania după revoluție și nu mai știm nimic de ei, bunicul figurează doar in registrul agricol al primăriei însă pe cartea funciară apare numele neamtului !!! Ce se poate face in situația asta ?
Cel mai recent răspuns: Rox23 , utilizator 20:06, 13 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum întabulezi o casa fără nici un act? Rox23 Rox23 Buna , bunicul a cumpărat o casa in anul 1974 de la o familie de nemți, din câte am înțeles pe vremea aceea contractele se făceau la tribunal , arhiva ... (vezi toată discuția)
Cum întabulezi o casa fără nici un act? Rox23 Rox23 Buna , bunicul a cumpărat o casa in anul 1974 de la o familie de nemți, din câte am înțeles pe vremea aceea contractele se făceau la tribunal , arhiva ... (vezi toată discuția)
Dobandirea actului de proprietate pentru casa Eulaura Eulaura Buna ziua! Bunicul meu a primit un loc de casa pe raza localitatii Aldeni in anul 1972, ca urmare a inundatiilor ca au avut loc. Dupa 13 ani de la moartea ... (vezi toată discuția)