avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Activitate Sandru1985

Activitate Sandru1985

Va multumesc frumos si din inima pentru raspuns,mai am o intrebare, 3 luni de la data primei hotarari (prima hotarare la data de 16 iunie 2017 apoi sa facut apel) sau 3 luni de la data ramaneri definitive 9 octombrie 2017 va multumesc frumos,..?
Va multumesc frumos si din inima pentru raspuns,mai am o intrebare, 3 luni de la data primei hotarari (prima hotarare la data de 16 iunie 2017 apoi sa facut apel) sau 3 luni de la data ramaneri definitive 9 octombrie 2017 va multumesc frumos,..?
P
Buna ziua,am primit o hotarare judecatoreasca pentru refuzul sau sustragerea de la probe biologice,o pedeapsa de 1 an cu amanarea aplicari pedepsei,in hotarare nu scris nimic de permisul de conducere (care este eliberat de Autoritatile din Marea Britanie) as vrea sa aflu daca se suspenda dreptul de a conduce automat dupa hotarare sau trebuie sa scrie in hotarare suspendarea(uni zic ca e automat 3 luni alti ca ar trebui specification in hotarare) Va Multumesc Frumos!!
Va multumesc frumos pentru raspuns,ar trebui sami iau un avocat sau sa merg singur,la prima instanta nam avut avocat.Va multumesc din inima inca odata
Buna ziua .Am primit o scrisoare in care am o citatie,am primit in prima faza o pedeapsa pentru refuzul sau Sustragerea de la probe biologice cu Pedeapsa de 1 an inchisoare,cu suspendarea pedepsei pe o perioada de 2ani ,Procurorul a facut Apel ,in citatie scrie sa ma prezint la curtea de apel iasi pe data de 26,09,2017, ce sar putea intampla cu mine ,ar trebui sa vorbesc cu un avocat, sar putea schimba hotararea,ce ar trebui sa fac?daca ma puteti indruma cineva ,Va multumesc din inima
Răspuns la discuția 1 an cu suspendare
Nici in hotararea judecatoreasca ,nici politia nu au mentionat nimic de suspendarea dreptului de a conduce.Deci sa inteleg ca este valabil si pot conduce? Iar fapta a fost infaptuita in 2014 si hotararea de pedeapsa data pe 12/06/2017
Nici in hotararea judecatoreasca ,nici politia nu au mentionat nimic de suspendarea dreptului de a conduce.Deci sa inteleg ca este valabil si pot conduce? Iar fapta a fost infaptuita in 2014 si hotararea de pedeapsa data pe 12/06/2017
Va Multmesc din Inima ,inca ceva ,de permisul de conducere sau dreptul de a conduce in autovehicul nu scrie nimic ,mai este valabil permisul de conducere,permisul lam obtinut in Marea Britanie
Art. 396 ,83,84 si 85