Buna ziua,am primit o hotarare judecatoreasca pentru refuzul sau sustragerea de la probe biologice,o pedeapsa de 1 an cu amanarea aplicari pedepsei,in hotarare nu scris nimic de permisul de conducere (care este eliberat de Autoritatile din Marea Britanie) as vrea sa aflu daca se suspenda dreptul de a conduce automat dupa hotarare sau trebuie sa scrie in hotarare suspendarea(uni zic ca e automat 3 luni alti ca ar trebui specification in hotarare) Va Multumesc Frumos!!
Buna ziua!
Se suspenda automat pe o perioada de 3 luni, de drept. Asta înseamnă ca nu trebuie sa fie specificat acest lucru în hotărârea judecătoreasca.
Cu stima.
Va multumesc frumos si din inima pentru raspuns,mai am o intrebare, 3 luni de la data primei hotarari (prima hotarare la data de 16 iunie 2017 apoi sa facut apel) sau 3 luni de la data ramaneri definitive 9 octombrie 2017 va multumesc frumos,..?
Va multumesc frumos si din inima pentru raspuns,mai am o intrebare, 3 luni de la data primei hotarari (prima hotarare la data de 16 iunie 2017 apoi sa facut apel) sau 3 luni de la data ramaneri definitive 9 octombrie 2017 va multumesc frumos,..?