avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... la Amanarea aplicari pedepsei se suspenda permisul ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

la Amanarea aplicari pedepsei se suspenda permisul ?

Buna ziua,am primit o hotarare judecatoreasca pentru refuzul sau sustragerea de la probe biologice,o pedeapsa de 1 an cu amanarea aplicari pedepsei,in hotarare nu scris nimic de permisul de conducere (care este eliberat de Autoritatile din Marea Britanie) as vrea sa aflu daca se suspenda dreptul de a conduce automat dupa hotarare sau trebuie sa scrie in hotarare suspendarea(uni zic ca e automat 3 luni alti ca ar trebui specification in hotarare) Va Multumesc Frumos!!
Ultima modificare: Joi, 2 Noiembrie 2017
Sandru1985, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sandru1985 , utilizator 19:11, 3 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!
Se suspenda automat pe o perioada de 3 luni, de drept. Asta înseamnă ca nu trebuie sa fie specificat acest lucru în hotărârea judecătoreasca.
Cu stima.
P
Ultima modificare: Vineri, 3 Noiembrie 2017
Sandru1985, utilizator
Va multumesc frumos si din inima pentru raspuns,mai am o intrebare, 3 luni de la data primei hotarari (prima hotarare la data de 16 iunie 2017 apoi sa facut apel) sau 3 luni de la data ramaneri definitive 9 octombrie 2017 va multumesc frumos,..?
Va multumesc frumos si din inima pentru raspuns,mai am o intrebare, 3 luni de la data primei hotarari (prima hotarare la data de 16 iunie 2017 apoi sa facut apel) sau 3 luni de la data ramaneri definitive 9 octombrie 2017 va multumesc frumos,..?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se anuleaza permisul in aceste conditi? NeluTeodorvici NeluTeodorvici Am fost condamnat la 4 luni inchisoare cu suspendare conditionata a pedepsei,pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui autovehicol pe drumurile ... (vezi toată discuția)
Sunt judecat pentru sustragere de la probele biologice. am avocat, de ce e nevoie de prezența mea în instanță? ValiGeo ValiGeo Am 2 dosare, primul pentru sustragere de la probele biologice din 2015 iar al 2 le-a pt conducere fără permis și sustragere de la probele biologice din ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis după pronunțarea sentinței: care este procedura? Radonic Radonic Am dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice cu o alcolemie de 1.5 g/l la prima proba si 1.4 g/l la a doua proba din August 2017. Dosarul ... (vezi toată discuția)