avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Apel facut de procuror la condamnarea 1 an cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Apel facut de procuror la condamnarea 1 an cu suspendarea pedepsei la 2ani

Buna ziua .Am primit o scrisoare in care am o citatie,am primit in prima faza o pedeapsa pentru refuzul sau Sustragerea de la probe biologice cu Pedeapsa de 1 an inchisoare,cu suspendarea pedepsei pe o perioada de 2ani ,Procurorul a facut Apel ,in citatie scrie sa ma prezint la curtea de apel iasi pe data de 26,09,2017, ce sar putea intampla cu mine ,ar trebui sa vorbesc cu un avocat, sar putea schimba hotararea,ce ar trebui sa fac?daca ma puteti indruma cineva ,Va multumesc din inima
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca parchetul a declarat apel se poate intampla orice, probabil doresc sa va interzica dreptul de a conduce in termenul de supraveghere.
Va multumesc frumos pentru raspuns,ar trebui sami iau un avocat sau sa merg singur,la prima instanta nam avut avocat.Va multumesc din inima inca odata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchisoare conducere fara permis Ene  Dragos Ene Dragos buna ziua.am un dosar penal cu 6 luni suspendare pentru conducere fara permis si inainte cu 3 ani sa fac isprava asta pentru care mi sa intocmit dosarul penal ... (vezi toată discuția)
Dosar penal (accident rutier) Mihai91 Mihai91 buna ziua, am si eu niste \"pacate\" in carca...in iulie 2010 am avut un accident rutier fara victime care consta in tamponarea usoara a unui autovehicul care ... (vezi toată discuția)
Pe data de 03.04.2018 am fost condamnat de instanta de fond la ... Fori Fori Pe data de 03.04.2018 am fost condamnat de instanta de fond la 1 an inchisoare cu executare pt savarsirea infractiunii de sustragere de la prelevarea de ... (vezi toată discuția)